Müşteriler e-ticaret sitelerinden ne istiyor? [İnfografik]

guven rehberi online alisveris infografik 2-225x231Promosyonu kim sevmez!  Görünüşe göre  Türkler, online alışverişlerinde promosyonu biraz daha fazla seviyor.

E-ticaret şirketlerinin güvenlirliğini değerlendiren GüvenRehberi.com internetten alışveriş yapan müşterilerin memnuniyetini analiz ettiği bir infografik  yayınladı.

100′ün üzerinde online mağaza ve 4200′den fazla kullanıcının katılımıyla yaptığı ankete göre, online alışverişte promosyonlar müşteri memnuniyetini artırma oranı yüzde 15′e kadar çıkabiliyor. Ama Türklerin e-ticarette en hassas oldukları konu, siparişi tamamlama kolaylığı. Kullanıcıların yüzde 82′si için bu memnuniyeti belirleyen en önemli faktör.

Peki müşteriler e-ticaret sitelerinden ne istiyor? İlk sırayı ücretsiz veya indirimli kargo imkanı alıyor. Online alışverişçilerin yüzde 58′i bu konuda hemfikir. Bunu iade ve değişim kolaylığı izliyor.

GüvenRehberi’nin yazının devamında görebileceğiniz infografiği müşteri beklentilerinin detaylı bir analizini sunuyor. Kaçrımamanızı tavsiye ederiz.

guven rehberi online alisveris infografik


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım