Küçük İşletmeler İçin En İdeal Çözüm! "Lite Paket"

profesyonel-web-tasarim

Küçük işletme veya kuruluşlar için en doğru çözümü size getiriyoruz.

Hem ucuz hemde çok hızlı bir şekilde web sitenizin olmasını mı istiyorsunuz? Ozaman bu hizmet tam size göre. Önceden hazırladığımız profesyonel tasarım paketlerimizi, hiç vakit kaybetmeden sizin için uygulayalım. Hemen kendi alan adınızla sitenizi yayına alalım.

Özellikler:

  • Siteniz en geç 7 gün içerisinde hazır ve yayında,
  • 8 adet sayfa tasarımı
  • Kaliteli ve güvenilir tasarım hizmeti,
  • Kolay ve anlaşılır arayüz ve yönetim paneli,
  • İçeriklerinizi yönetim panelinden kolay ve hızlı bir şekilde güncelleme,
  • Sınırsız hosting alanı ve sınırsız bant genişliği,
  • hemen başvurKurumsal e-mail hizmeti,
  • Site ziyaretçi istatistikleri,
  • Google optimizasyon,
  • ve daha bir çok yeni özellik...

Kıbrıs web tasarım

Kıbrıs ' kaliteli tasarımlar ile canlı ve zengin görünümlü web siteleri tasarlıyoruz. Kıbrıs 'ın web dizayn firması olarak, yaptığımız tasarımlar sadece firmaya özel olup, sitede kullanılan kodların telif hakkı Görünüm Tasarım' a aittir. Kıbrıs ın web alanında profesyonel ve kurumsal tasarımlarını referanslar bölümünden inceleyebilirsiniz.

Kıbrıs (KKTC) genelinde müşteriye en doğru hizmeti ve güvenilirlilik veren, yaptığı tasarımların arkasında duran ve müşterisinin taleplerini en iyi şekilde yerine getiren profesyonel tasarım firmasıyız.

Sadece Kıbrıs ' ta değil uluslararası tasarım hizmetleri veren firmamız, tecrübe ve bilgisiyle en başarılı projelere imza atmaktadır. Siz sadece öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşın, biz size sizin görüşlerinizi doğrulutusunda en güzel web site tasarımı hizmetini verelim.

Eyvah! Vuvuzela iPhone’da!

vuvuzella-logo1958 Dünya Kupası’nda 17 yaşındaki Pele konuşulmuştu. 1986′da Maradona, 2002′de ise Türkiye’nin başarısı Dünya Kupası’nda gündeme oturmuştu. 2010 Dünya Kupası‘nda ise şu ana kadar en çok konuşulan konu ne bir futbolcu ne de bir ülkenin başarısı oldu.

Bugün Dünya Kupası’nın gündeminde sadece Güney Afrika’nın “milli çalgısıvuvuzela var…

Güney Afrikalıların gurur duydukları ve ellerinden düşürmedikleri vuvuzela, oyuncular üzerinde büyük bir baskı yaratıyor ve stadyumda maç izleyen seyircilerin kulaklarını kapatacak yöntemler aramasına yol açıyor. Televizyon başındaki izleyiciler için de işkenceye dönüşen vuvuzela’nın yasaklanması için çok geniş katılımlı kampanyalar bile düzenleniyor.

Tüm bunlara rağmen vuvuzela çılgınlığı artarak devam ediyor ve sonunda çılgınlık iPhone’a da sıçradı.

Neyse ki Dünya Kupası’nı televizyonlarından takip edenler maç bitince uzak kumandanın tek bir tuşu ile rahata erebiliyorlar. En azından yakın zamana kadar öyleydi…

vuvuzela-app-screenAma vuvuzela’nın artan popülaritesi can sıkıcı sesini statların dışına taşınmasına neden oldu.

Eğer bir iPhone veya iPad kullanıcısıysanız, şu adresten (ne yazık ki) ücretsiz olarak temin edebileceğiniz Vuvuzela 2010 uygulaması ile işkenceyi maç saatleri dışına da yayabilirsiniz.

Şimdiden 2 milyonun üzerinde indirilme sayısına ulaşan Vuvuzela 2010 uygulamasının bir dönem olay yaratan iFart uygulaması kadar yaygınlaşmamasını temenni ediyoruz.