Internet' te Reklam

Internet, bugüne kadar gelen tanıtım ve pazarlama anlayışına yepyeni bir boyut getirmektedir.

Internet üzerinde Web sayfaları standart olarak; -> Yüz yüze iletişime ( görüntüsel anlamda ) yer verir.
-> Yazılı iletişime yer verir.
-> Sözlü iletişime yer verir.
-> Hareketli ve hareketsiz görüntü iletişimine yer verir. Internet' in Ayrıcalığı : Çok yönlü, doğrudan etkileşimli bir ortamdır : Örneğin; teletekst yayını yapan TV kanallarında erişilebilecek, son derece kısıtlı bilgi içeren ve görsel değeri çok zayıf olan iletişim alanının, herhangi bir kanala, zamana ve estetik kusurlara bağlı olmaksızın çok gelişmiş şeklidir. Web Sayfaları (görüntülü ve sesli iletişim) : Internet üzerinde, kişilerin etkileşimli olarak yararlanabileceği, hareketli ya da hareketsiz, sesli ya da sessiz görüntülerden oluşan tanıtım amaçlı ekran sayfalarıdır. Benzer bir tanıtım ortamı olan televizyon, yapısının gereği, ihtiyaç sahibi potansiyel müşterileri etkilemek için, farklı zaman, kanal ve sürelerle yayın yapmak zorundadır. Bu da, izleyiciler üzerinde istenilmeyen olumsuz etkiler bırakarak, başka kanalları seyretmesine, dolayısıyla televizyonda tanıtım maliyetinin artmasına neden olmaktadır. Halbuki, bu kişilerin ihtiyaç duydukları veya duyabilecekleri çok çeşitli ürün ve hizmetler bulunmaktadır. Kişiler, özellikle ihtiyaçlarını belirlemek için, çarşı ve pazarları dolaşmaktadır. İşte, Internet ortamındaki tanıtım ve pazarlama şekli, ihtiyaç sahibi kişilerin, bir ürün veya hizmete ihtiyaç duyduklarında ulaşabileceği bir araştırma ortamıdır. Bütün sorun, bir ürün veya hizmeti tanıtmak ve pazarlamak isteyen kuruluşların, Internet ortamında, el altında ve ulaşılabilir olmalarıdır. Internet' in zamanla, yerle ve miktarla sınırlı olmayan tanıtım özelliği, ihtiyaç sahiplerine, istedikleri herhangi bir zamanda, dünyanın herhangi bir yerinde, istedikleri kadar süre ve tekrarla izleme imkanına Web sayfaları ile ulaşmasını mümkün kılar. Yeni yüzyılın en büyük iletişim ve reklam araçlarından birinin internet olduğunu söylemiştik. İnternette reklam çeşitleri oldukça fazladır. Şu an en çok tercih edilen reklam şekli web sitesidir. İnternette bir şeyin reklamı ve tanıtımı yapılacaksa ilk aşama bir web sitesinin var olmasıdır.. Bir web sitesi sahibi olduktan sonra internetteki binlerce reklam şeklinin kapısı aralamış oluruz. Arama motorlarına kayıt, ücretsiz reklam ve hit sitelerine kayıt, internette çok kişi tarafından girilen sitelere "banner" yoluyla reklam, toplu e-mail gönderme yoluyla (Toplu mail SPAM kapsamında olduğundan günlük belli bir sayıdan fazla gönderildiğinde sitenin kapanması söz konusu olabilir.) vb. olarak internet sitesinin ardından yapılan reklam çeşitleri sıralanabilir. Görünüm Tasarım olarak yaptığımız tüm Web Sitelerini otomatik olarak arama motorlarına ücretsiz kaydediyoruz. İsteğe göre sitenin optimizasyonunu da yapabiliyoruz. (bknz. Arama Motoru Optimizasyonu) Siteniz olmadan da Internetten reklam yapabilirsiniz fakat yeterli olmaz. İnternette verdiğiniz reklamı bir internet kullanıcısı görecek, yine internet üzerinden daha detaylı bilgi arayacaktır.

Telefonla irtibat internet üzerinden genelde üçüncü aşamadır.

Sitenize reklam yoluyla kullanıcı girer, istediği şeyi internet sitenizden inceler ve daha sonra telefon ve adres yoluyla irtibata geçer. Bir Web siteniz var ve hiç verim alamıyorsunuz, Bizimle İletişim Formu aracılığıyla irtibata geçin. Web sitenizin Internet' te en iyi şekilde reklamını yapalım.

Sitenize koyacağımız gizli ve şifreli sayaçla günlük kaç kişi girdiğini ve hangi reklam yoluyla sitenize geldiğini öğrenin.

Etiketler: birinternetreklamwebçoktanıtımolarakyoluylaihtiyaçinternetteiletişimveriryerherhangisitenizesahibiürünaramaveyailetişime
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım