Akıllı ampul Philips hue, Türkiye’ye geliyor

966445 403036329828257 1890603515 o-225x225Philips’in akıllı ev aydınlatma sistemi Philips hue, biraz gecikmeli de olsa Türkiye’de resmi olarak satılmaya başlandı. Apple satış noktalarında Nisan ayının ilk haftasından itibaren raflardaki yerini alacak hue’nun üç adet LED ampullu başlangıç paketi 629 TL‘den satılacak.

Akıllı ev konsepti ortaya çıktığı andan itibaren ev aydınlatması anlamında ortaya çıkan en önemli ürünlerden birisi olan Philips hue, bir mobil uygulama aracılığıyla çalışıyor ve LED ışıklandırma yeteneğine sahip hue, bir ampulden çok daha fazlası. Kişiselleştirilebilir özelliği ile istediğiniz renge çevirebildiğiniz Philips hue, iOS veya Android uygulamaları üzerinden kontrol edilebiliyor.

Philips hue’nun özellikleri sadece renklendirilmesinden ibaret değil.  Dilerseniz Philips hue’nun ayarlarıyla oynayarak farklı anlarda farklı ışıklandırma modlarını seçebiliyorsunuz. Örneğin kitap okurken gözlerinizi yormayacak şekilde bir ışık ayarlayabilir veya o anki modunuza göre ışıkla oynayabilirsiniz.

Philips Tüketici Aydınlatma Ürünleri Pazarlama Müdürü Özge Süzen’in verdiği bilgilere göre Philips hue’da tam 60 milyon renk seçeneği bulunuyor. Bununla birlikte Philips hue, LED ışıklandırma kabiliyetine sahip olduğu için enerji tasarufu da sağlıyor.

Philips hue, aynı zamanda sosyal ağlardaki bildirimlerinizden veya gelen kutunuza düşen e-postalardan da haberdar edebiliyor. Yapılan IFTTT atamaları veya Philips hue için hazırlanmış üçüncü parti uygulamalar aracılığıyla akıllı ampulünüzü daha etkin kullanabilirsiniz.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım