Lord veya Lady ünvanı satan e-ticaret girişimi: Out of Turkey Gift

c53dc59a256f11e3a4b822000aaa04bd 7-225x225Yeni girişimcilerin, özellikle e-ticaret sitesi kurmak isteyen girişimcilerin nasıl bir iş modeli ile ilerleyecekleri ve ne satacakları her zaman için en büyük soru işaretlerden birisidir.

Tüm köşelerin kapılmış olduğunu düşünen girişimci adayları muhtemelen çok büyük hata yaptıklarının farkında değillerdir. Out of Turkey Gift adlı e-ticaret girişimi de bunun en büyük kanıtlarından birisi.

“Sınırların ötesinde hediyeler” sloganı ile yayın yapan Out of Turkey Gift, biraz sıra dışı ürünler satıyor. Girişimin hikayesi, şirketin kurucusu Fırat Kurtoğlu‘nun eğitim için gittiği İngiltere’de şu an sitede satılan ürünlerle tanışması ile başlıyor.

Out of Turkey Gift’in en çok ilgi gören ürünü, Lord/Lady sertifikası. Aldığımız bilgilere göre İskoçya yasalarına göre ülkedeki tarihi öneme sahip kale ve şatolarda bir paya ya da toprağa sahip olan herkes, yasalar gereği Lord veya Lady ünvanı almaya hak kazanabiliyor. Belki yasalardaki bir açık, belki de kurnazlık olacak ki, İskoçya’nın batısında bulunan bir şatoya bağlı 130 kilometrekarelik arsa, sembolik metrekarelere bölünerek satışına izin veriliyor. Bu da bölünmüş tapulardan oluşan on binlerce parsel sahibini Lord ya da Lady ünvanı alabilmesine sebep oluyor.

lady-sertifika-640x446

Kurtoğlu’dan aldığımız bilgilere göre şimdiye kadar, Türkiye’de toplam 7500‘e yakın kişi Lord veya Lady ünvanını almış durumda. Sitenin ana sayfasına girdiğinizde görebileceğiniz gibi, Out of Turkey Gift pek çok PR faaliyetinde bulunmuş. Ancak Kurtoğlu’dan aldığımız bilgilere göre, büyümeleri kendilerinden çok, kendilerini tercih eden müşteriler yapıyor.

Taksitle Lord’luk, taksitle Lady’lik imkanı!

Aylık ziyaretçi sayısının 25-30 bin civarında olduğu bilgisini aldığımız Out of Turkey Gift, sadece Lord ya da Lady ünvanı satmıyor. Bunun yanı sıra sitede pek çok hediyelik eşya, pek çok farklı şehrin havasını da satıyorlar. Hava alan müşteriler, genelde Paris, New York ve Londra şehirlerini çoğunlukla tercih ediyor ve girişimin stoklarında da çoğunlukla bu şehirler bulunuyor.

Lady veya Lord olmak isteyen kişiler için ise aylık 500 adet kotası bulunduğunu belirtelim. İskoçya’daki sınırlı bir arazinin satışı yapıldığı için burada bir sınır konulmuş. Lord ya da Lady olmak isterseniz, e-ticaret sitesi size taksit imkanı da sunuyor. Out of Turkey Gift‘in, Ay’dan arazi veya isminizi bir yıldıza verme gibi enteresan ürünlerle birlikte, taraftarlar için takımlarının stadının çimleri gibi farklı ürünleri de bulunduğunu belirtelim.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım