Mobil uygulama performans ölçme girişimi Crittercism, 30 milyon dolar yatırım aldı

3eb8eff2a36fd5308a8f716598438783-225x225Mobil uygulamaların performans ölçümünü gerçekleştiren, çok kısa bir süre önce Kaan’ın yazdığı Mobil uygulama geliştiricilerin mutlaka bilmesi gereken şirket ve servisler adlı yazıda da ismi bulunan Crittercism adlı girişim, 30 milyon dolarlık Seri C yatırımını aldı.

Son zamanlarda yaptığı araştırmalarla da  konu olan Crittercism, aylık 1 milyar aktif kullanıcıya ulaştığını ve aldığı 30 milyon dolarlık yatırımı kendi bloglarında yazdıkları bir blog yazısında resmi olarak duyurmuş oldu. Mobil uygulama perforans yönetimi (mAPM) hizmetini veren lider firmalardan olan Crittercism’in çok önemli müşterileri bulunuyor.

Daha önceki yatırımcıları arasında Google Ventures, Opus Capital ve Shasta Ventures gibi yatırım firmalarının bulunduğu Crittercism, aldığı son 30 milyon dolarlık yatırımla bugüne dek toplamda tam 48 milyon dolardan fazla. San Francisco merkezli Crittercism’in ivmesini de hemen aşağıdaki grafikten inceleyebilirsiniz.

2014-growth-chart-3-1024x819-640x511

Şirketin son olarak aldığı 30 milyon dolarlık yatırım Scale Venture Partners’ın önderliğinde ve InterWest Partners’ın da katılımıyla gerçekleşmiş durumda. 2012 yılında 10 kişilik bir ekibe sahip Crittercism’in bugün 70′den fazla çalışanı bulunuyor.

Crittercism’in CEO’su ve kurucu ortağı Andrew Levy’nin paylaştığı bilgilere göre bu yatırım girişimlerini operasyonel olarak bir sonraki seviyeye taşıyacak, kurumsal müşterilerin artmasını ve uluslararası büyüme konusunda destek olacağını açıklamış durumda. Kısacası gelecek dönemde Crittercism daha yayılmacı bir politika izleyecek gibi görünüyor.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım