Kredi Kayıt Bürosu’nun mobil uygulaması KKB Mobil yayınlandı

kkb 1-225x196Bugüne kadar gerçekleşmiş olan tüm finansal işlemlerinizi e-rapor olarak size sunan Kredi Kayıt Bürosu, internet şubesi üzerinden sunduğu servisini mobile taşıdı. KKB, mobil uygulaması KKB Mobil ile birlikte artık dilediğiniz an akıllı telefonunuz üzerinden KKB raporunuzu kontrol edebilmenizi sağlayacak.

2012 yılına dek sadece finansal kurumlara açık olan Risk Raporu, Çek Raporu ve diğer finansal detayları tüm şahıs ve kurumlara ulaştıran KKB Mobil’de, bir kullanıcı bugüne kadar tüm kredilerini ve kredi kartlarını, bu kredilere olan borçlarını topluca aldıkları raporun içerisinde görebiliyor.

Özellikle geçmişe yönelik olarak bankalara borcu olup olmadığını merak eden kullanıcılar, kredi notunu öğrenmek isteyen kullanıcılar ve eğer varsa bankalara toplam borcunu öğrenmek isteyen kullanıcılar KKB Mobil ile tüm bu detaylara hakim olabiliyorlar.

kkb-mobil-640x377

Oldukça sade ve basit bir tasarımla, ancak güvenlik unsurlarının ön planda tutularak hazırlanan KKB Mobil’in iOS versiyonunu buradan, Android versiyonunu ise buradan indirebilirsiniz. Bu arada uygulamayı indirenlere ilk raporun ücretsiz olarak sunulduğunu da belirtelim.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım