Adobe Lightroom uygulamasının iPad versiyonu yayınlandı

lightroomipad-225x116Adobe’nin geliştirdiği ve fotoğrafçıların favori uygulaması Adobe Lightroom‘un iPad versiyonu AppStore’daki yerini aldı.

Adobe Lightroom’un iOS versiyonu ücretsiz olmasına rağmen sadece Creative Cloud üyeliğine sahip olanlar kullanılabiliyor. Aylık 9.99$’lık bedelle sahip olunan Creative Cloud’a sahip olan kullanıcılar Lightroom’un iOS versiyonu üzerinden uygulamayı kullanabiliyor.

Lightroom Mobile, iOS 7 ve sonrasında çalışır durumda olacak, bununla birlikte iPad uygulaması masaüstündeki Lightroom yazılımı ile paralel çalışabiliyor. Böylece fotoğraflar hızlıca iPad’e senkronize olabiliyor. Uygulamanın özellikle fotoğraf stüdyosu gibi ortamlarda kullanılması ve fotoğrafların seçilmesini büyük oranda kolaylaştırıyor.

Aynı Adobe Lightroom yazılımında olduğu gibi fotoğraflara farklı efekler verilebiliyor ve fotoğrafların ışık ayarlarıyla oynanabiliyor. Lightroom mobile’da sistemi yormadan hızlıca düzenlenebilmesi için geliştirmeler de yapılmış ve fotoğraflar sosyal medya üzerinden de kolayca paylaşılabiliyor. Adobe Lightroom uygulamasını buradan indirebilir, Lightroom mobil uygulamasının özelliklerini anlatan bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım