Twitter’ın yeni tasarımına artık kendiniz geçebilirsiniz

twitter-logo-225x155Twitter bir süre önce tasarımını baştan aşağı yenilemiş ve yeni hesap açanlardan başlayarak aşamalı olarak tüm hesapları yeni tasarıma taşıyacağını duyurmuştu. Firma bugün yaptığı duyuruyla artık tüm Twitter kullanıcılarının yeni tasarıma geçebileceğini bildirdi.

Yeni tasarıma geçmek isteyenlerin yapması gereken oldukça basit: Şu linkteki ‘About’ sayfasına gidin ve orada Get it now‘ı tıklayıni o kadar! Sayfayı yadırgamayacaksınız, çünkü daha önce de söylediğimiz gibi bir hayli Facebook’u andırıyor. Eğer yeni tasarıma ısınamazsanız şimdi değil (not now) seçeneğinden geçişi erteleyebilirsiniz. Ama er ya da geç Twitter’ı yeni görünümüyle kabul etmemiz gerekecek gibi görünüyor.

Ancak eklemek gerekiyor ki bu değişiklik mobili kapsamıyor. Twitter mobil kullanıcıları uygulamayı alıştıkları görünümde kullanmaya devam edecekler. Bu birçokları için iyi haber olabilir. :)

Profile emoore landingpage2 1 0-640x450


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım