YouTube videolarını GIF’e dönüştürmenin en kolay yolu: Gifyoutube

gif-youtube-333x253Zenginleştirilmiş içerik sadece okuyucunun gözüne hitap eden değil aynı zamanda konuyla ilgili daha açıklayıcı olmak adına önemli. İçeriği zenginleştirilmek için her geçen gün daha da popülerleşen formatlardan biri olan GIF’in daha hızlı oluşturulması için yeni girişimler çıkıyor.

Özellikle videodan bir kesit belirtmek için kullanılan GIF’ler için ana kaynak olan YouTube’dan videoyu hızlıca dönüştürmeyi isteyenler için en kolay çözümü gifYouTube.com oluşturmuş. YouTube’da ilgili videonun URL’indeyken alan adının başına gif koyarak dönüşüme geçebiliyorsunuz.

Özellikle ilgili linki kopyalayıp başka bir alana yapıştırarak dönüştürme sürecini azaltan gifYouTube.com bir başka açıdan servis sağlayacılarının seçeceği alan adıyla önemli derecede kolaylık sağlayabileceğini göstermiş oluyor.

Diğer GIF dönüştürücülerine göre ölçü belirleme seçenekleri olmaması önemli bir eksiklik olan gifYouTube’un kullanıcıları, sundukları hızla ulaşılabilmenin yanında 10 saniyeye kadar ücretsiz GIF yapılabilmesi.

Kedili bir videodan örnek vermek gerekirse;

n5NKl

YouTube Linki;

http://www.youtube.com/watch?v=Kdgt1ZHkvnM

Gif’e çevirmek için;

http://www.gifyoutube.com/watch?v=Kdgt1ZHkvnM

 


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım