Apple, şarj sorunu olan iPhone 5′ler için değişim programı başlattı

apple-iphone-5Apple, iPhone 5′ler için yeni bir değişim programı başlattı. Şirketin 21 Ağustos tarihinde açtığı iPhone 5 Battery Replacement Program sayfasında verilen bilgiye göre, Apple, piyasada şarjları çok kısa ömürlü olan ve/veya çok sık şarj edilmesi gereken az sayıda iPhone 5′in şarjını ücretsiz olarak değiştirmeye başlıyor.

Apple’ın açıklamasında söz konusu soruna sahip iPhone 5′lerin Eylül 2012 ve Ocak 2013 arasında satıldığı belirtiliyor. Yani iPhone 5′inizi belirtilen tarihler arasında aldıysanız ve şarj sorunu yaşıyorsanız programın kapsamında olabilirsiniz. Değişim hakkına sahip olup olmadığınızı ise ancak sayfaya gidip belirtilen alana seri numaranızı yazarak doğrulayabilirsiniz.

iPhone 5 şarj değişim programının 22 Ağustos tarihinden Amerika ve Çin’de, 29 Ağustos tarihinden itibaren de diğer ülkelerde başlayacağı belirtiliyor.

Apple, aynı zamanda değişim hakkı olan kullanıcılarının arızalı şarjlarını değiştirmek için ödedikleri parayı da iade ediyor. Programın 1 Mart 2015′te sona ereceği de bilgiler arasında. Değişim, iPhone’unuzun garanti süresini etkilemiyor.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım