Akıllı Telefonlar için iRadar: Radar Dedektörü

cobrairadar031-164x300

BU ÜRÜNÜN SATIŞINI YAPMAMAKTAYIZ!

Bu içerik sadece bilgi amaçlıdır.

Cobra Electronics firması sürücülerin korkulu rüyası olan Radarlar, Kırmızı Işık Kameraları, Hız Tuzakları ve Tehlikeli Virajları önceden sürücüye haber veren yeni nesil iRadar cihazını ve uygulamasını tanıttı. Cobra AURA veri tabanını üzerinden GPS ve Navigasyon haritalarına entegre edilen sistem akıllı telefonlar ile kullanılabiliyor.

Araç içinde ön cama monte edilen iRadar modülünün Bluetooth ile akıllı telefona bağlantısı yapılıyor. Bağlantısı yapılan iRadar modülü seyahat sırasında aracın 360 derecelik çevresinde tarama yaparak etrafta bulunan Radar sinyallerini, dedektörleri veya daha önce veritabanına kaydedilmiş tehlikeli alanları telefon üzerinden sürücüye bildiriyor. Modül sistemde kaydı olmayan yeni bir Radar algılandığında; Radar’ın olduğu nokta hemen Cobra AURA merkezine aktarılarak veri tabanına kaydediliyor ve o noktaya yaklaşan diğer kullanıcılara anında bilgilendirme sağlanıyor.

cobrairadar021-300x230

iPhone (ios)  ve Android tabanlı cihazlarda çalışan cihazın rRadar modülü Cobra Elektronics web sitesinden veya anlaşmalı satış noktalarından 99.95$ ‘dan alınabiliyor.

Amerika’da bu tarz radar tespit cihazlarının kullanımı çoğu eyaletlerde serbest. Daha önce değişik versiyonları ülkemize getirilen Radar tespit cihazlarının ülkemizde kullanımı yasak. Bu cihazlar araç içinde tespit edildiği taktirde sürücüye para ve hapis cezası verilebiliyor. Akıllı Telefonlar üzerinden kullanılan iRadar ise diğer cihazlara göre daha kullanışlı gibi görünüyor.

iRadar Mobil Uygulaması indirmek için tıklayın.

Önemli Not: Unutmayın!. Sadece uygulamayı kullanırsanız çalışmaz. Uygulamanın bağlandığı dedektörü satın almadığnız sürece bir işe yaramaz. Dedektör Türkiye’de resmi olarak satılmıyor zaten bu tarz cihazların ülkemizde kullanımı yasak olduğu için resmi olarakta satılması yasak.

cobrairadar06-300x180Cihazı temin etmek için lütfen bizimle irtibata geçmeyiniz. Malesef biz cihazın satışını yapmıyoruz ve açıkcası niyetimizde yok çünkü yasal değil. Buradan sadece teknoloji haberlerini paylaşıyoruz. Ama isteyenler bütün yasal sorumluluklar kendilerine ait olmak koşulu ile linkteki kanallardan Radar detektörünü satın alabilirler.  

Ürün Hakkında Detaylı Bilgi: https://www.cobra.com/pages/radar-detectors


Etiketler: iradarradarcobraiçinakıllıileüzerindensürücüyetespityasaktelefonlardahakullanımısadecesatınveyauygulamasıyasalauraveri
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım