Gif Galaksi, Türkiye’nin GIF arama motoru olmak istiyor

gif-galaksi-700x360GIF, kimilerine göre yeni bir sanat, kimilerine göre dünyanın en yaratıcı ifade biçimlerinden biri. Öyle ya da değil, kesin olan birşey var ki internetin eriştiği hemen her yerde GIF’ler var ve olmaya da devam edecek gibi görünüyor. GIF bulmak veya oluşturmak için kullanılan sayfa ve araçların sayısı her geçen gün artıyor ancak Türkçe içerik üreten, kaliteli bir arama motoru bulmak büyük sıkıntı. Bu sorunu adresleyen Gif Galaksi ise Türkiye’nin GIPHY‘si olmaya aday olabilir.  Daha önce Hürriyet, Yapı Kredi ve Torku gibi şirketlerde sosyal medya yöneticisi olarak çalışan Doğuş Telatar‘ın kurucusu olduğu Gifgalaksi.com, 1,5 aylık bir sürede geliştirilmiş. Doğuş, GIF’lerin farklı kategoriler ve etiketlere ayrılmış olarak bulunabildiği Gif Galaksi’nin genişleyen GIF evreninde bugün binlerce GIF’in bulunabildiğini söylüyor. Gif Galaksi, bu kategorileme sayesinde Türkiye’deki benzer sitelere göre daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunma iddiasında.

Gif Galaksi’nin Hayvanlar, Reaksiyonlar gibi popüler kategorilerinin yanında Listeler başlığı altında belirli temalara göre seçilen GIF’leri derlendiğini görmek mümkün. Facebook hesabınızla giriş yapabildiğiniz Gif Galaksi’de dilerseniz kendi oluşturduğunuz GIF’leri yükleyebiliyorsunuz. Sayfadaki GIF’leri doğrudan Facebook ve Twitter’dan paylaşmanız da mümkün.

gif-galaksi

Gif Galaksi henüz gelir elde etmiyor, ileriye yönelik olarak içerik ortaklığı, reklam ve üye etkileşimiyle gelir yaratmayı planlıyor. Hedefi ayda 10 milyonun üzerinde tekil kullanıcıya ulaşmak isteyen Gif Galaksi’yi incelemek isterseniz burada.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım