Twitter, Facebook ve YouTube'a erişim engellendi! [Güncellendi]

Screen Shot 2015 04 06 at 13.16.23

Türkiye tarihinde sosyal ağlarla ilgili verilen en kapsamlı erişim engellemesi kararıyla Twitter, Facebook ve YouTube kapatıldı. TİB’in Erişim Engelleme Karar Sorgulama ekranlarında henüz yayınlanmış bir karar yok. YouTube’un adresine girmek istediğimizde servis sağlayıcımızın gösterdiği ekranda yukarıdaki görsel bulunuyor.

Turkcell Superonline ve TTNET hattından yaptığımız denemelerde yukarıdaki ekran veya sayfaya ulaşılamıyor hataları alınıyor. TTNET hattında Youtube.com Service Unavailable hatası verirken Twitter sunucularından hiçbir tepki alınamıyor. Facebook’ta ise erişim kısmı olarak halen sürüyor. Siz de yorumlarda bizimle ekran görüntülerini paylaşabilirsiniz.

Screen Shot 2015 04 06 at 13.36.47

Geçen yıl yine 20 Mart ve 27 Mart tarihlerinde engellenen Twitter ve YouTube, bahar aylarını yine kapalı olarak giriyor.

Güncelleme 1: Az önce aldığımız bilgiye göre engelleme kararı verilen üç sosyal ağdan Facebook, ilgili içerikleri kaldırdığı için kararın dışında tutuluyor. Twitter ve YouTube için uygulanmaya devam eden karara neden olan içeriklerin, kısa bir süre önce rehin alınan Savcı Kiraz’a ait fotoğrafların paylaşımıyla ilgili olduğu belirtiliyor.

Güncelleme 2: Sosyal ağların erişim engellemesine dair mahkeme kararlarını Hürriyet’in ilgili haberinde görebilirsiniz.

Güncelleniyor…


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım