Instagram da videoları tekrar tekrar oynatacak

instagram mobil video uygulamaFacebook’un satın aldığı Instagram, video tarafında Vine gibi videoları döngüsel şekilde oynatmaya başlıyor. Yani Instagram videoları bir kez yüklendikten sonra tekrar tekrar oynamaya devam edecek.

Şimdiye kadar Instagram videoları yüklendikten sonra bir kez oynatılıyordu. iOS ve Android uygulamalarındaki yeni güncellemeyle bu özellik tarih oluyor. Bir kez yüklenen videolar tekrar oynatmaya gerek kalmaksızın dönmeye devam ediyor.

Bir bakıma Vine’a rakip olan Instagram, tekrardan oynatılan videolar için ekstra bir mobil veri harcanmayacağının da altını çiziyor. Zira mobilde videoları durdurmak mümkün değil. Sadece tek dokunuşla videoların sesi kapatıp açılabiliyor.

Instagram’ın bu yeniliğinin, Vine’ın döngü sayısını yeni bir metrik olarak kullanmaya başlamasıyla ilgili olduğunu düşünmek sanırım yanlış olmaz.

Hatırlamayanlar için Vine’ın Twitter’ın bir uygulaması olduğunu ve Instagram’ın Hyperlaps adlı bir hızlı video uygulamasına sahip olduğunu da ekleyelim.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım