Taklitlerinden sakının, Instagram’da en çok taklit edilen 20 marka

instagram davaInstagram, markaların reklam için yeni gözdesi olmaya aday ama şirketin daha önce mücadele etmesi gereken ciddi bir sorunu var. The Guardian’ın dikkat çektiği sorun, Instagram’ın olmayan marka doğrulama sistemi.

Büyük markaların logolarını kullanarak, kurumsal kimliklerini taklit eden çok sayıda sahte hesap barındıran Instagram’ın, markaların güvenini kazanması için önce bu sorunu çözmesi gerekiyor.

Sorunun ciddiyetini göstermek amacıyla Instagram’ın en büyük 50 küresel markasını kapsayan bir araştırma yapan The Guardian’a göre, Instagram’da en çok taklit edilen 20 marka şu şekilde sıralanıyor:

Screen Shot 2014 08 21 at 18.11.47

Listenin sonundaki iki marka, Nike ve Sephora’nın bile 6 taklit hesabının olması sorunun ciddiyetini gösteriyor. Instagram, kullanıcıların sahte hesapları takip etmesine izin vererek markaları takipçilerinden mahrum bırakıyor.

Instagram yaklaşık bir yıl önce reklam verenlere açılmış ve geçtiğimiz Haziran ayından itibaren Amerika dışında reklam gösterimine başlamıştı. Sahte hesaplar konusunda bir çözüm getirmemesi, markanın reklam pastasından almaya hazırlandığı büyük dilimi, deyim yerindeyse boğazına dizebilir.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım