Instagram yeni tasarımını devreye aldı

Desktop Profile.instagramInstagram, görselleri daha fazla öne çıkaran yeni tasarımını devreye aldı. Instagram.com web sayfasını mobil ve masaüstü için yeniden tasarlayan şirket, kullanıcıların yeniliği bu hafta görmeye başlayacağını Twitter’dan dün duyurdu.

Instagram’ın yeni tasarımında en çok dikkat çeken unsur büyüyen görsellerle daha temiz bir arayüze kavuşması. Bugün profil sayfalarını beş sütuna bölen Instagram yeni tasarımında artık üç görsel görünüyor.

instagram zey

Beyaz boşlukları daha iyi kullanan tasarım fotoğrafları daha fazla ön plana çıkarıyor. Infinite scrolling uyumlu zaman akışını, buradaki fotoğrafları görüntülemeyi mobilde oldukça kolay hale getiriyor.

instagram redesign mobile

Instagram’ın yeni tasarımının 9 Haziran yani dün itibariyle kullanıcılara açılacağı belirtiliyordu. Kendi hesabımdan bunu doğrulayabiliyorum ancak yeniliğin bütün kullanıcıları kapsaması hafta sonunu bulabilir.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım