Samsung, şeffaf ve ayna özellikli yeni OLED ekranlarını tanıttı

samsun yeni oled transparan ayna ekranSamsung, Hong Kong’ta yaptığı etkinlikle yeni OLEDekranlarını tanıttı. Aynalı ve şeffaf olan bu ekranlarla Samsung özellikle reklam panoları ve mağaza içi ürün deneme standları, prova odaları gibi kullanım alanlarını hedefliyor.

Intel‘in geliştirdiği ve duyurulduğu andan itibaren dikkatleri üzerine çeken RealSense teknolojisi Samsung’un yeni projesinin çekirdeğini oluşturuyor. Buna göre Samsung geliştirdiği ayna ve transparan özelliğindeki yeni OLED ekranlarla Intel’in RealSense teknolojisini birleştirerek tüketiciler için “sanal prova odaları” oluşturmayı planlıyor. Örneğin kullanıcılar mağaza içinde mücevher, kolye, giysi gibi ürünleri takmadan ve giymeden deneyip görebilecekler.

Reklam kısmındaysa bu ekranların kullanıcılarla etkileşime girebilen reklam panolarına dönüştürmesi mümkün. Metro istasyonlarında, AVM’lerde ve diğer yerlerdeki reklam panoları Samsung’un bu projesiyle interaktif hale gelecek ve kullanıcıların verdikleri tepkilere göre onlarla iletişim kuracak. Bu arada yeni duyurulan bu OLED ekranın piyasadaki mevcut şeffaf AMOLED ekranlardan ve benzer teknolojili ekranlardan daha parlak, daha yüksek kontrast ve tepki süresine sahip olduğu da açıklandı.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım