Apple’a göre 2015 yılının en iyi uygulamaları

WWDC 2015 invitation1Apple’ın WWDC konferansında kendi platformları kullanılarak geliştirilen en iyi uygulamaları ödüllendirdiği Apple Design Awards‘un bu yılki kazananları açıklandı. Uygulamaların teknik becerileri, kullanıcı deneyimi ve elbette tasarımı gibi kriterleri göz önüne alan Apple’ın Design Awards 2015 için seçtiği 12 uygulama şu şekilde sıralanıyor:

Shadowmatic

shadowmatic

Yalnızca iOS için geliştirilen Triada Studio imzalı uygulama, soyut objeler ve gölgelerini kullanan bir mobil oyun. Oyun atmosferi, dokusu ve gerçekçi ortam tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Metamorphabet

Vectorpark imzalı uygulama, harfleri öğrenmeyi hareketli animasyonlarla bir oyuna dönüştürüyor. Yaratıcılık, fizik kullanımı ve tasarımı ödülü almasında etkenler.

Robinhood

Borsada sıfır komisyon işlem yapmanızı sağlayan Robinhood, yalın ve temiz arayüzü ve iOS tasarım konvansiyonlarını başarılı bir şekilde izlemesiyle ödüle hak kazanmış.

Affinity Designer

affinity designer

Mac için geliştirilecek örnek uygulama olarak gösterilen Affinity Designer profesyoneller için bir grafik tasarım uygulaması.

Crossy Road

Hipster Whale tarafından geliştirilen uygulama 8-bit’lik oyunlar furyasının en elit üyelerinden biri olabilir. Uygulama içi satın almaların yerli yerinde kullanılması ve pazarlama konusundaki başarısı ödülü almasını sağlayan etkenlerden.

Fantastical 2

OS X Yosemite için özel olarak geliştirilen takvim uygulaması, temiz tasarım, fonksiyonellik, hız ve konuma duyarlı olması gibi özellikleriyle ödüle layık görülmüş.

Workflow

iPhone ve Apple Watch için geliştirilen verimlilik uygulaması, her gün düzenli yaptığınızı şeyleri otomatik hale getirmek için kullandığınız uygulamalar ve yaptığınız aktiviteleriniz arasında bağlantı sağlıyor. iOS erişilebilirlik özelliklerinin kullanımı konusunda örnek uygulama olarak gösteriliyor.

Does Not Commute

does not commute

SmashHit’in yapımcılarından 1960’ların estetiğinden faydalanan stratejik sürüş oyunu, iOS için özel geliştirilmiş bir oyun motoru kullanıyor. Tasarımın tüm detaylardaki tutarlılığı ödülü almasını sağlamış.

Vainglory

Gerçek zamanlı MOBA oyunu, savaş oyunlarını sevenler için çok oyunculu deneyimi başarılı bir şekilde sunmasıyla ödüle hak kazanmış.

Pacemaker

pacemaker

Spotify ve iTunes ile entegre çalışabilen müzik mixing uygulaması, farklı cihazlara rahatlıkla uyum sağlayan minimalist görsel tasarımıyla bu senenin kazananlarından.

Elementary Minute 

Öğrenciler arasından seçilen geliştiricilere ait iki uygulamadan biri olan Elementary Minute, basit ve hızlı kurgusuyla bir quiz oyunu.

jump – O

Öğrenciler arasından seçilen geliştiricilere ait iki uygulamadan biri olan Jump- O, iPhone ve iPad’e özel, elle çizilen, minimalist bir puzzle oyunu.

Daha fazla detayı Apple’ın Design Awards sayfasında görebilirsiniz.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım