Facebook’un mobil internet sitesinden mesaj özelliğini kaldırıyor

facebook messenger mobilFacebook‘un kullanıcılarını mesajlaşma özelliği için uzun bir süredir mobil platformda Facebook Messenger yüklemeye zorunlu kıldığı biliniyordu. Şirket mobil mesajlaşma ile ilgili mobil platformlarda yeni bir hamle yaptı. Mesajlarına Facebook’un mobil internet sitesi üzerinden erişmek isteyen kullanıcılar bir duyuru yazısıyla karşılaşıyorlar. Duyuru görselinde ”Mesajlarınız Facebook Messenger’a taşınıyor, yakın zamanda mesajlarınıza sadece Facebook Messenger üzerinden erişebileceksiniz.” ifadesi yer alıyor.

Bu son hamle ile birlikte Facebook’un mobil platformlarda uygulamasını yükleyebilecek durumda olan herkese yükletmek istediği aşikar. Facebook’un mobil internet sitesi üzerinden mesajlara erişimi ne zaman kapatacağı kesin olarak bilinmiyor. Bunun yanında şirketin mobil uygulamasını desteklemeyen akıllı telefonlar için desteğe devam edeceğini tahmin edebiliriz.


EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım