İnternet bağlantısı olmadan nasıl Netflix izlenir?

netflix

Netflix kullanıcılarının uzunca süredir beklediği bir özelliği sonunda devreye aldı. Offline izleme özelliğini ekleyen Netflix, kullanıcıların favori TV programlarını ve filmlerini indirip, diledikleri yerde ve zamanda izlemelerini sağlıyor.

Uçakta, metroda ya da internet bağlantınızın olmadığı herhangi bir anda Netflix izlemenizi sağlayan özellik, Netflix’in iOS ve Android uygulamalarında kullanılıyor. Netflix’in dünya çapında tüm kullanıcılarına açılan özelliği kullanmak için öncelikle mobil uygulamasını güncellediğinizden emin olun. Güncel Netflix uygulamasında indirmek istediğiniz film ya da TV programını seçip, tanıtım sayfasında indirme butonunu bulmanız gerekiyor. Buton, TV programları için her bir bölümün tanıtım sayfasında yer alıyor.

Netflix’te indirdiğiniz bölümler ve filmler, “My Downloads” yani indirdiklerim dosyasında saklanıyor. Uygulamayı açıp bu bölüme eriştiğinizde offline izlemeye hazır yapımları görüyorsunuz. Herhangi bir yapımı silmek istediğinizde sağ üstteki Düzenle seçeneğine dokunmanız gerekiyor.

Offline izleme özelliği henüz Netflix’teki tüm film ve TV programlarında kullanılamıyor. Orange is the New Black, Narcos, Stranger Things, The Imitation Game, Good Will Hunting, Mad Men, Parks ve Recreation gibi popüler yapımlar bugün offline izelenebilen içeriklerden bazıları. Tüm yapımların ilk günden açılamamasının sebebi ise Netflix’in yayın haklarıyla ilgili lisans anlaşmaları yapması gerekliliği. Netflix’te offline izlenebilecek tüm yapımlar Available to Download yani indirilmeye hazır sekmesi altında görülebiliyor. Bu kısa yol sayesinde her bir yapımı tek tek kontrol etmenize gerek kalmıyor.

Netflix offline izleme modu iOS için minimum iOS 8.0 ve Android için minimum Android 4.4.2 sürümleriyle çalışan cihazlarda kullanılabiliyor.


Etiketler: netflixofflinebiriçintümözelliğinetflix’inandroidiosizlemesayfasındaherhangifilmnetflix’teyapımlartekhazırgerekiyortanıtımminimum
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım