Kıbrıs Ramen DAÜ Öğrenci Yurdu

ramen

Kuzey Kıbrıs'ta Gazimağusa şehrinde bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi ana kampüsü içerisinde faaliyet gösteren Ramen Öğrenci Yurdu'nun Web sitesini yayına almaktan gurur duyuyoruz.

Erbatu Group bünyesinde bulunan öğrenci yurdu modern çizgisi, kalite ve güven anlayışıyla DAÜ yurtları içinde 5 yıldızlı otel konforu ve keyfi sunmaktadır.

Yurtta ücretsiz birçok hizmetin yanısıra, özellikle ana kampüste yer alması nedeniyleü, tüm fakültere yürüyüş mesafesinde olması çok büyük bir avantaj sağlamaktadır. Özel günlerde düzenlenen birbirinden güzel ve eğlenceli aktivitelerle öğrencilerin sosyal yaşamı da düşünülmüştür.

Kıbrıs 'ta bulunan ve Mağusa bölgesindeki bir çok yurda göre fiyatları ve ödeme seçenekleri en uygun olan Ramen Öğrenci Yurdu, üniversite öğrencilerinin kampüs yaşamı boyunca tüm ihtiyaç ve gereksinimlerini maksimum seviyede karşılayacak şekilde prensip edilmiştir.

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenci yurdu arıyorsanız, ilk tercihiniz Ramen Öğrenci Yurdu olacaktır.

Web sitesini ziyaret edebilir ve erken rezervasyon seçenekleriyle çok uygun fiyatlarla yerinizi ayırtabilirsiniz.

Etiketler: öğrenciyurduramenkıbrısbulunançokbirsitesiniyaşamıuygunanatümwebüniversitesidaüdoğuakdenizolangöreyurda
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım