Erbatu Estate - Emlak ve İnşaat

erbatuErbatu Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Kıbrıs 'ta Emlak ve İnşaat hizmetlerini sunan Erbatu Estate 'in profesyonel Web sitesi projesini yayına almış bulunmaktayız. 

İnşaat sektöründe 1997 yılından bu yana gerçekleştirdiği projeler ve kendi alanında uzmanlaştığı inşaat sektöründe, villa, müstakil ev, apartman, stüdyo daireler, otel ve üniversite gibi birçok alanda inşaatlarını en yüksek kalitede hizmete geçirmiştir. Bunun yanısıra Emlak sektöründe, ev sahibi olmak isteyen tüm müşterilerin hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktadır.

KKTC emlak piyasasındaki açıkları ve ihtiyaçları inceleyip, bunları en yüksek düzeyde kapatmak için Erbatu Estate ofisini hizmete geçirerek, tüm müşterilerine çok uygun fiyatlarla, sağlam temellere sahip konutların satışını veya kiralamasını yapmaktadır.

Mağusa bölgesinde bulunan ofisiyle kiralık ve satılık emlakları web sayfasındaki portföyünde gösteren firma, özellikle Yeniboğaziçi ve İskele bölgelerinde yaptığı sağlam temelli konut projeleriyle dikkat çekmektedir. 

Eğer sizde Kıbrıs 'ta satılık veya kiralık ev, daire, villa, müstakil, arsa - arazi, penthouse ve işyeri arıyorsanız. Erbatu Group güvencesiyle emlak alım ve satımı yapabilirsiniz.

Kıbrıs 'ta deniz manzaralı ev ve dairelerin yanısıra böyle bir yatırım fırsatını mutlaka değerlendirip, bu fırsatları kaçırmamanızı dileriz.

Kıbrıs Emlak ve KKTC satılık emlak konusunda Erbatu Estate 'in web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım