Strese ve uykusuzluğa savaş açan mobil uygulama: Meditasyon

meditasyon uygulamasi

Kullanıcılarının mutluluklarını keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla yola çıkan yerli Meditasyon Uygulaması, stres, uykusuzluk, nefes, motivasyon, odaklanma gibi konularda çözümler sunuyor. 150‘den fazla meditasyon ve 15‘den fazla farklı program sunan Meditasyon uygulaması, meditasyon yapmayı çok basit şekilde öğrenme imkanı sunuyor.

Hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulan Meditasyon uygulaması, kullanıcılarına gün içinde yapacakları 5 dakikadan başlayan farkındalık egzersizleri ile bedenlerini ve duygularını tanımayı, streslerini yönetmeyi, endişelerini azaltmayı ve uyku problemlerini çözmeyi vadediyor.

Kullanıcısının istediği konuya odaklanmasını da sağlayan Meditasyon uygulaması, meditasyona başla, duygularını yönet, sağlığına odaklan ve performansını arttır olmak üzere 4 farklı kategoriye sahip. Meditasyon uygulamasındaki sadece ilk 10 meditasyonun ücretsiz olduğunu ve sonrası için 11,99 TL ve 89,99 TL fiyat etiketlerine sahip olan iki farklı paket sunulduğunu da ekleyelim.

1,8 milyon TL yatırım aldı

2018 yılına da hızlı bir başlangıç yapan Meditasyon uygulaması, yaklaşık 1 ay önce önemli bir yatırım aldı. 1,8 milyon TL’lik ikinci yatırımını alan Meditasyon uygulamasının yatırımcıları arasında Teknasyon kurucu ortakları Burak Sağlık, Mustafa Sevinç, Mustafa Vardalı, melek yatırımcılar Alper Akcan, SinanGüler, Alper Çağdaş, Can Canko, Selin Tiftikçi Tuncer, Tülin Karabük, Ebru Dorman, Murat Balcı, Yiğit Ihlamur ve StartersHub yer alıyor.

Alınan yatırımın ekibin genişletilmesi, teknoloji, uluslararası büyüme ve pazarlama bütçesine aktarılması planlanıyor. Son olarak Meditasyon uygulamasının şu anda Türkçe ve İngilizce dilinde hizmet verdiğini fakat önümüzdeki aydan itibaren İspanyolca versiyonuyla yeni ülkelere açılacağını da ekleyelim. Dilerseniz Meditasyon uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.


Etiketler: meditasyonuygulamasıfarklıduygularınısahipiçinfazlaekleyelimücretsizuygulamasınınmustafaalperbiraldısunuyormilyonyatırımolmaksavaşsevinç
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım