Online İngilizce öğrenme platformu Cambly, çocuklar için Cambly Kids ürününü yayına aldı

cambly kids

Anadili İngilizce olan öğretmenlerle görüntülü dersler yaparak İngilizce pratik yapılmasına imkan sağlayan İngilizce öğrenme uygulaması Cambly, çocuklar için Cambly Kids ürününü yayına aldığını açıkladı.

2 yıl önce Türkiye pazarına giren San Francisco merkezli İngilizce öğrenme uygulaması Cambly, bugün Cambly Kids ürününü tanıttı. Cambly, bu ürün ile çocuklara özel İngilizce programı, tecrübeli hocalar, renkli ders materyalleri ve son teknolojileri kullanarak çocuklara İngilizce’yi eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor. Cambly Kids, çocukların bire bir ders esnasında anne-babalarının gözetiminde ve evlerinin güvenli ortamında olmalarını sağlıyor. Ayrıca anne-babalar ders kayıtlarını tekrar izleyebiliyor ve hocalarla iletişim halinde çocuklarının İngilizce öğrenme süreçlerini takip edebiliyorlar. Dersler çocukların ilgi seviyelerini yüksek seviyede tutabilmek için olabildiğince interaktif şekilde işleniyor.

Ekran Resmi 2018 10 08 11.31.26

Cambly’nin Türkiye Ülke Müdürü Emre Şimdi, Cambly Kids’in amacının, küçük yaştan itibaren çocukların düzenli olarak anadili İngilizce olan hocalarla pratik yapmaları ve anadili gibi İngilizce konuşmalarını sağlamak olduğunu söylüyor. Platform bu şekilde, Türkiye’de doğan bir çocukla İngilizce konuşulan bir ülkede doğan çocuk arasında bulunan fırsat eşitsizliğini azaltmayı hedefliyor.

Her bir dersin 30’ar dakika olarak planlandığı Cambly Kids ürününde, ders programının 1 sene boyunca takip edilmesi amaçlanıyor. Çocuklar haftada 2, 5 veya 7 günlük seçenekleri tercih edip kendi hızlarına göre programı takip edebiliyorlar. Cambly Kids’in fiyatları aylık 299 TL’den başlıyor.Aboneliklerde ilk 14 gün içinde iptal durumunda tam para iadesi sağlanıyor.

İki Google mühendisi tarafından geliştirilen Cambly, Türkiye, Suudi Arabistan, Çin, Japonya, Kore, Brezilya ve Latin Amerika pazarlarında faaliyet gösteriyor.

Etiketler: ingilizcecamblybirkidsdersöğrenmeçocuklarıntürkiyetakipanadilişekildeçocuklariçinanneürününüedebiliyorlarolarakçocuklaraprogramıhocalarla
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım