Anket Oluşturmak Artık Çok Kolay!

jetanket-logo1Nokta A.Ş. tarafından satın alınan popüler fotoğraf komünitesi FotoKritik.com‘un kurucusu Ozan Hazer bugünlerde yeni girişimi için yoğun olarak çalışıyor. Bilkent Üniversitesi’nde birlikte çalıştığı arkadaşı Batur Orkun‘la ortak olarak hayata geçirdikleri girişim, şirketler için online anket ve oylama yapmayı kolaylaştıracak bir servis sunuyor. JetAnket.com isimli girişim hakkında detaylı bilgi aldığımız Ozan Hazer, yeni girişimi ile Türkiye’nin PollDaddy’si olmaya hazırlanıyor.

JetAnket-ana-640x426

Başlangıçta Türkiye pazarını hedefleyen JetAnket ile gelecekte global olarak da hizmet veriliyor olacak. Ücretsiz olarak belirli limitler dahilinde kullanılabilen servis, ücretli paketlerle daha profesyonel kullanım için yükseltimiş özellikler sunuyor.

jetanket1-640x438

Arayüzleri ile sadelik ve kolay kullanım sunan JetAnket, ayrıca gelişmiş anket seçenekleri ile de dikkkatimizi çekti. Anket editöründeki önemli özellikleri ile teknoloji anlamında değerli bir çalışma olduğunu düşündüğüm JetAnket’in, ekibinin kullanılabilirlik, JavaScript ve DHTML kapasitesini gösterdiğini söyleyebilirim. Bilmeyenler için bir küçük not düşmek gerekirse proje ortaklarından Batur Orkun “Web Tasarımcıları İçin JavaScript, DHTML ve CSS” kitabının yazarı ve global olarak çeşitli açık kaynaklı projelerde de görev alan isimlerdendir.

jetanket2-640x481

Anket yaratma konusunda detaylı özellikler sunan JetAnket, bir anketi yaratmak kadar dağıtabilmenin ve katılımcı bulabilmenin de önemli olduğunu göz önüne alarak, özellikle paylaşım tarafında alternatif seçenekler de sunuyor.

Kullanıcıların JetAnket üzerinde yarattıkları anket ve oylamaları web sitelerine ekleyebilmeleri ve e-posta listelerine kolaylıkla gönderebilmelerinin yanında, Facebook entegrasyonu da paylaşımı kolaylaştıran bir diğer özellik olarak sisteme dahil edilmiş. İlerleyen dönemlerde girişimin özellikle Facebook’a konsantrasyonunun yüksek olacağı da aldığımız bilgilerden.

Raporlama tarafında da kullanıcılarına üst düzey imkanlar ve bilimsel sonuçlar sunmak isteyen JetAnket, bu konuda SPSS’deki türden gelişmiş istatistiksel araçları da zaman içinde servise eklemeyi planlıyor. Ayrıca anket yaratma sürecinde de bilimsel yaklaşımları destekleyebilmek için kullanıcılarına döküman desteği de önümüzdeki dönemlerde sisteme ekleniyor olacakmış.

Henüz beta aşamasında olan JetAnket’i denemek isterseniz 100 cevap ve 10 soruya kadar anketlerinizi ücretsiz oluşturabilir, daha yüksek seçenekler için aylık ücretli paketleri inceleyebilirsiniz.

Etiketler: içinanketolarakjetanketilebirsunuyorücretsizyüksekbilimseldetaylıservisaldığımızücretliyaratmaglobaldahadhtmljavascriptseçenekler
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım