Google Fotoğraf Düzenleme Servisi Picnik’i Satın Aldı

picnik-googleSon dönemlerin popüler online fotoğraf düzenleme servisi Picnik Google tarafından satın alındı. Söz konusu satın alma her iki şirketin de resmi bloglarından duyuruldu. Böylece Flickr’ın da fotoğraf düzenleyicisi olarak kullanılan Picnik bir Yahoo! şirketi olan Flickr’a hizmet verirken Google tarafından satın alınmış oldu.

Bu satın alma sonrasında Google sahibi olduğu fotoğraf paylaşım servisi Picasa‘ya çok büyük olasılıkla Picnik’i entegre ediyor olacak. Peki, Flickr buna karşılık ne yapacak? Pazardaki rakibi olan Picasa’nın kardeşini servisinin bir parçası olarak tutmaya devam edecek mi? İşte, bu sorunun cevabını henüz bilemiyoruz.

Şu an için çok net bildiğimiz şu ki, Google son dönemlerde reMail, Aardvark gibi enteresan ürünler satın alıyor ve bünyesine katıyor. Bu ürünlerin hepsinin de yeni nesil ve sosyal birer tarafı bulunuyor.

Picnik’i denemediyseniz kısa süre içinde göz atmanızı öneririm. Zira, son derece kolay arayüzleri ve yüksek performansı ile masaüstünden farksız bir kullanım tecrübesi ve kolaylıkla fotoğraflarınızı düzenlemenize, tabir-i caizse “editlemenize” olanak sunuyor.

Etiketler: satıngooglefotoğrafpicnik’iservisidüzenlemebirsonolanalmapicnikaldıtarafındanşuçokolarakkatıyorürünlerinbirerbünyesine
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım