Apple Türkiye Şirketini Resmen Kurdu

apple-logo2-300x300Yıllardır Apple sevdalılarının heyecanla beklediği Apple Türkiye ofisinin kuruluşu ile ilgili ilk adımlar atıldı. Ticaret Sicil Gazetesi’nde “Apple Teknoloji Çözümleri Limited Şirketi” adına yayınlanan kuruluş sözleşmesine göre şirketin ticari ikametgahı Maslak, Beybi Giz Plaza olarak belirlenmiş.

Operasyona yakın kaynaklardan aldığımız kesin olmayan bilgiye göre yıl sonuna doğru Apple’ın Türkiye operasyonu resmen başlamış olacakmış. Bu operasyon kapsamında şirket Apple markasının Türkiye’de güçlendirilmesi ve buna bağlı pazarlama kampanyalarına yönelik çalışmaları yönetecekmiş.

Diğer taraftan hali hazırda Türkiye’deki Apple distribütörleri ile olan ilişkiler nasıl devam edecek ve uygulama nasıl şekillenecek bilemiyoruz. Ancak duyduğumuza göre Bilkom’un mevcut rolü olduğu gibi korunacak ve bu konuda bir yeniden düzenleme söz konusu olmayacakmış.

Ticaret Sicil Gazetesi’nin Apple Türkiye şirketinin kuruluşu ile ilgili 4 Mayıs 2010 sayfalarını aşağıda paylaşıyoruz.

Etiketler: appletürkiyeilegöreilgiliticaretsicilkuruluşuresmennasıldistribütörleritürkiye’dekihazırdahaliuygulamaedecekdevamtaraftanilişkilerolan
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım