EvimizinHerseyi.com’a Yatırım Geldi ve %80 Hissesi Satıldı...

evimizin-herseyi-logo-300x75Ev dekorasyon portalı ve e-ticaret sitesi EvimizinHerseyi.com özveri ve sabırla yönetilen birçok girişimde olduğu gibi işler beklenildiği gibi yolunda gitti.

Bugün aldığımız haberle şirketin bir yatırım aldığını ve kurucusu Aslı Gökdere’nin de biraz hisse satışı gerçekleştirerek azınlık hissesi ile şirketin Genel Müdürü pozisyonuna geçtiğini öğrendik.

EvimizinHerseyi.com’un yatırım süreci, çeşitli bağlantılar ve tanıştırmalardan sonra şekillenmeye başlayan süreç, mutlu sonla tamamlanmış.

asli-gokdere-199x300Merak edilen detaylara gelecek olursam; YKM’in de ortaklarından olan Müge ve Turgay Ağralı çiftinin gerçekleştirdiği yatırımla EvimizinHerseyi.com’un %80′i satılmış ve Aslı Gökdere’nin de bu operasyondan sonra şirkette %20 hissesi kalmış. Yapılan yatırım kapsamında hem şirkete para aktarımı gerçekleşmiş hem de Aslı Gökdere’ye hisse satışı ile likidite sağlanmış. Satın alma rakamı ve şirketin değerlemesi ile ilgili bilgi verilmiyor.

İlk kurulduğunda limited şirket olarak resmileştirilen EvimizinHerseyi.com, gerçekleşen yatırımdan sonra anonim şirkete dönüştürülmüş ve 100 bin TL sermayeyle kurulan yeni şirket önümüzdeki dönemlerde başka projelere de imza atıyor olacakmış.

İlk olarak Eylül ayının başında hayata geçirilmesi planlanan bir kapalı alışveriş sitesi (private shopping) söz konusuymuş. Lüks ev ve hediyelik eşyalara odaklı bu yeni girişimin doğru seçilmiş bir alan olduğunu düşünüyorum.

Kaldı ki, özel alışveriş kulüplerinin belirli bir seviyeye geldiği her pazarda, bir süre sonra bu tür niş ve özel ilgi alanlarına yönelik kapalı alışveriş siteleri görmek mümkün oluyor. Türkiye’de de ev dekorasyonuna odaklı EvimizinHerseyi.com’un bu alandaki fırsatı değerlendirip özel alışverişi deneyecek olmasını başarılı buluyorum.

Web girişimciliği ekosisteminde bayan girişimcilerin başarılı olmasını çok önemli buluyor olmamın yanında, sayılarının artmasının da sektör için değerli olduğuna inanıyorum. Bu sebeple EvimizinHerseyi.com’u hem dikkat çeken hem de örnek alınması gereken bir başarı hikayesi olarak geldiği noktadan ötürü tebrik ediyorum.

Etiketler: evimizinherseyibirsonrahemyatırımaslıözelilealışverişcom’unşirketinolarakhissesiolmasınıbaşarılıgökdere’ninsitesihisseilkodaklı
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım