BizeBiz.com’da Son Yenilikler ve İstatistikler

bizebiz_logoGeçtiğimiz Kasım ayında yayın hayatına başlayan ve açıldığı günden bugüne gelişimini sürdüren servis geçtiğimiz günlerde tasarımında bir takım düzenlemeler gerçekleştirerek, menülerinde, ana sayfasında ve profil sayfalarında bazı değişikliklere gitmiş.

Logosunun da değiştiğini farkettiğimiz bizebiz.com’un malesef yeni logosunu beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Tasarımdaki yeni düzenlemelerle üst menü çok daha kullanışlı bir hale gelmişken, logoyu bir kez daha gözden geçirmelerini öneriyorum, hatta öneriyoruz. Logo ile ilgili mesajı direkt olarak verdikten sonra şirketten Görünüm Tasarım'a özel aldığımız bilgilere gelelim; Smile

Serviste şu anda kayıtlı 52.000′den fazla üye bulunuyor ki yavaş ama emin adımlarla bir büyüme olduğunu söylemek mümkün. Üye profillerine detaylı bakacak olursak %60′ını erkek, %40′ını kadınların oluşturduğunu görüyoruz. Kayıtlı üyelerin %8′lik dilimini Bilişim ve Eğitim sektörleri oluştururken, diğer öne çıkan sektörlerin ise %3 ile Banka-Finans ve Medya-Basın olması dikkat çekiyor.

bizebiz

Bugüne kadar toplam 311 grubun kurulduğu bizebiz.com’da, 35 Bölgesel, 123 Sektörel, 23 Üniversite, 27 Şirket, 36 Birlik ve Organizasyon, 35 Hobi ve 33 adet kategorilendirilmemiş grup bulunuyor.

Günlük ortalama 100 yeni üyenin kayıt olduğu sitenin önümüzdeki dönemde bu sayıyı arttıracağını tahmin ediyorum. Sonuçta kritik çoğunluk yakalandıktan sonra üye sayılarındaki artışın çoğu girişimde bu şekilde olduğunu biliyoruz.

Bizebiz.com’da kurulan gruplara özel etkinlikler de planlanıyor. Bizebiz.com tarafından düzenlenen bu etkinliklerde grup üyelerinin tanışması ve yeni iş bağlantıları kurması hedefleniyor.

Etiketler: bizebizbiryenicom’daüyebulunuyorözeldahailegrupsonrakayıtlıgeçtiğimizolduğunubugünekurulduğutoplambölgesel311grubun
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım