Google SSL Desteği İle Şifreli Arama Motorunu Başlattı!

google-logoArama motoru sağlayıcısı Google, şimdi kullanıcılarına şifreli bağlantılar sunuyor. Bu nedenle HTTPS protokolü Web aramasına entegre edildi.

Alan Eustace, Mühendislik ve Araştırma Kıdemli Başkan Yardımcısı, Cuma günü şöyle açıkladı: “Bu yılın başlarında, Gmail’i tüm kullanıcılar için şifreledik, ve gelecek hafta da Google Arama’nin şifreli versiyonunu başlatacağız.”

Bu size Google aramasını kullanırken kendinizi korumanıza yardım edecektir. Özellikle kamu alanları ve diğer kamuya açık yerel ağlarda, bu özellik gizliliği artıracaktır. İlk büyük arama motoru operatörü Google, bu özelliği sunuyor. Normalde, SSL bağlantıları; kaynakların artan tüketimi nedeniyle, giriş yaparken veya online bankacılık gibi güvenlikle ilgili uygulamalar ile sınırlıdır.

Etiketler: googlearamaşifrelimotorusunuyorilesslyerelaçıkkamuyaağlardagizliliğiilkartıracaktırdiğerözellikalanlarıyardımkorumanızakullanırken
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım