Yeni Nesil Müzayede Sitesi: Basteklifi.com

BasTeklifiLogoE-ticaret pazarı son 1 yılda farklı modellerle epeyce hareketlendi. Ard arda açılan özel alışveriş sitelerinin arkasından groupon klonları, daha önce hiç yaşanmamış bir rekabet ortamının oluşmasına yol açtı. Geçen senenin sonlarında yeniden popüler olan yeni nesil açık artırma sitelerinden biri olan BasTeklifi.com,size 10 teklif hakkı sunuyor.

Servisi biraz anlatacak olursak, "0" TL’den başlayan açık artırmalarda, kullanıcılar ihaleye her teklif verdiğinde ürün fiyatı daha önce belirtilen miktarda artar, genellikle birkaç kuruşluk bir artış söz konusu. Kullanıcıların teklifleriyle ihale bedeli artar ve son teklifi veren kullanıcı listesinin başına geçer. Bu sırada ihale saatine birkaç saniye eklenerek diğer kullanıcılarında teklif verebilmesine imkan tanınıyor. İhale süresi dolduğunda ise ürün son teklif karşılığında en son teklif veren kullanıcıya kalıyor.

bas-teklifi-screenshot

İhalelere girmek için kullanıcıların teklif hakkı satın aldığı modelde, her teklif 60 kuruştan değerlendirilmiş ve 18 TL’den 600 TL’ye kadar paketler sunulmuş.

Daha önce de yer verdiğimiz yeni nesil açık artırma sitelerini denemek isteyen okuyucularımız, Basteklifi’nin kupon sayfasından üye olarak servisi deneyebilirler.

Etiketler: teklifsonihaledahaönceaçıkyeninesilkullanıcılarınhakkıtl’denartırmabasteklifiservisiürünverenbirkaçolanartarbir
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım