iPad Kazanmak İsteyene Kampanya Mı Yok? :)

apple-ipad-1

Son günlerde çeşitli kampanya bildirimlerinde hep Apple’ın trend ürünü iPad’in hediye edildiğini görüyoruz. Durum böyleyken iPad almak için yanıp tutuşanlar varsa dönemin “fırsat” trendine uyarak size günün iPad fırsatlarını paylaşmış olalım dedik.

Aşağıda paylaştığımız kampanyalardan her birinde farklı birşey yaparak iPad kazanmanız mümkün. Biz haberdar olduğumuz için yazdığımız bu kampanyaların dışında bildikleriniz varsa onları da yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Daha.net’te en yaratıcı iPad talebini yapın, kazanın

Hosting firması daha.net‘in kampanyasında şirketin Facebook sayfası üzerinden iPad’i neden istediğini yaratıcı şekilde video, resim ya da blog yazısı ile paylaşan ve en çok beğeni ve yorumu alan kişiye iPad hediye ediliyor. Daha.net’in konuyla ilgili açıklamasına buradan, Facebook sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

MessengerFX’in aradığı programcıları bulmasına yardım edin iPad kazanın

Web tabanlı anlık mesajlaşma servisi MeseengerFX 17 kişilik ekibine yeni dünya standartlarında programcılar arıyor. Konuyla ilgili oluşturulan kampanyada ise MessengerFX’le çalışacak doğru kişiyi firmaya öneren kişiye iPad hediye ediliyor. Şirketin iş ilanlarına ve kampanya detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

XING’e arkadaşlarınızı davet edin iPad kazanın

Popüler iş ağı XING Haziran ayı boyunca servise arkadaşlarını davet edip, en fazla başarılı daveti gerçekleştiren kullanıcısına iPad hediye ediyor. Ayrıca davet üzerinden XING’e üye olan kişilerden birine de çekilişle yine iPad hediye ediliyor olacak. Şirketin konuyla ilgili duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

SocialSeeders’ın logosunu tasarlayın iPad kazanın

Sosyal medya konusunda hizmet veren SocialTrackers‘ın yeni şirketi SocialSeeders için kullanılacak logoyu tasarlayan kişiye şirket iPad hediye ediyor olacak. SocialSeeders logosunu arıyor sloganıyla başlatılan kampanya ile ilgili detaylı bilgiye şirketin Facebook sayfasından ulaşabilir ya da direkt olarak web sitesindeki genel bilgiyi okuyabilirsiniz.

Artık bu kadar kampanya içinden okuyucularımızda biri iPad kazanır diye tahmin ediyorum. Ayrıca yukarıda kampanyalarını paylaştığımız firmalardan biri de hayrına ofisimize bir iPad gönderir diye umuyorum… Laughing

Etiketler: ipadhediyekampanyakazanınşirketinburadanilgilifacebookediliyorkonuylaulaşabilirsinizdavetiçinkişiyedahayaratıcıediyordiyebirilogosunu
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım