BunumuGiysem.com İle Giyim Tarzınızı Geliştirin

BunuMuGiysem.comKısa süre önce açılan BunumuGiysem.com, giyim tarzları üzerine fikir alışverişi yapılan yenilikçi bir servis. Kullanıcılarının kıyafetleri konusunda geri dönüş alabildiği Bunumu Giysem için sosyal alışverişin Türkiye’deki ilk örneği denilebilir.

BunumuGiysem.com’da eklenen kıyafetler için “çok yakışmış” ve “değiştir” butonlarıyla hızlıca görüş belirtebilir, yorum ekleyerek daha açık tavsiyeler paylaşılabiliyor. Yorumların karşılıklı etkileşimi artırdığı serviste tavsiye almak için paylaşımlara mesaj eklenmesi de tavsiyelerin isabet oranını yükseltiyor.

BunuMuGiysem

Servisin güzel ve iş modeline dönük tarafı ise kullanıcıların kıyafetlerini etiketleyebiliyor olması. Etiketlenen markalarla hem kişisel tercihler dile getiriliyor hem de serviste o markaya ait bir koleksiyon oluşuyor. Marka etiketlemeleri arama bölümünde de işe yarıyor ve yeni kıyafetler keşfetmeyi kolaylaştırıyor. Aynı zamanda renk ve kıyafetlerin nerede giyileceğine göre arama yapılabiliyor. Bu etiketlemeleri yapmak bir yandan da aramalar üzerinden daha fazla tavsiye almayı mümkün kılıyor.

BunuMuGiysem.com Arama

Kullanıcıların site içinde gösterdiği aktiflik, onlara çeşitli ünvanlar(rozet, bagde) kazandırıyor. Örneğin çok fotoğraf yükleyenler Modelista, yorumları beğenilen kullanıcılar Fashionista ünvanını alıyor.

BunumuGiysem.com’un yurtdışında Lookbook.nu, Fashism, Weardrobe ve Gotryiton.com gibi örneklerini olduğunu biliyoruz. Bu servislerin gördüğü ilgiye baktığımızda, Gotryiton’un başlangıç yatırımı aldığını görüyoruz. Weardrobe ise daha önce Google’ın satın aldığı Like.com’un bünyesine katılmıştı.

Moda meraklıları tarafından yavaş yavaş keşfedilen Bunumugiysem.com’un ünlü bir ismin keşfi ile yükselişe geçmesi mümkün. Öğrendiğimize göre kendini çektiği ilgiye göre geliştirmeyi uygun gören servisin mobil uygulamasını da bu seyirde hazır hale gelecek.

Etiketler: bunumugiysembirdahaiçingörecom’unmümküniseyavaşhemservisinetiketlemelerikıyafetleraramaöncetavsiyegiyimileilgiyeserviste
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım