Google Earth 6 Yenilikleri 3 Boyutlu Ağaçlar ve Sokak Görüntüleri

earth_logoGoogle, yeryüzünü modellediği Google Earth programını güncelledi. Google Earth 4′te gökyüzü, Google Earth 5′te okyanusları modelleyen Google, Google Earth 6 için de “ağaçları” 3 boyutlu olarak modellemiş.

Gerçek dünya ile sanal dünya arasındaki sınırları incelten Google Earth’un 6. versiyonu, 50 bin çeşit ağacı 3 boyutlu olarak modellemiş. Modellenen ve modellenmekte olan 80 milyon ağacın yerleştirildiği yeni sürüm daha gerçekçi bir dünya sunuyor.

Yeni sürümde gelen bir yenilik de Street View‘in programa dahil edilmiş olması. 3 boyutlu çevresel modellemelerle dış ortamdan Street View’e sorunsuz geçiş, Google Earth 6′ya tam olarak dahil edilmiş. Street View’in etkin olarak kullanıldığı bu sürümde binaları ister gerçek isterseniz 3 boyutlu modellenmiş halleriyle görebiliyorsunuz.

Harita üzerinde ve tarihi mekanlarda gezinmeyi daha da kolaylaştıran Google Earth 6, dünyayı tamamen 3 boyutlu hale getirmek konusunda bir kademe daha atlamış.

Google’ın arkasında olduğu fiber uydu teknolojileri şirketi O3b Networks‘un yatırım miktarını 1,2 milyar dolara yükselmiş olması, Google Earth’un uzayın derinliklerine doğru uzanacağını düşündürüyor. İşte bir kaç fotoğrafla Google’ın gerçekçi sanal dünyası:

Gulhane-Parki-Google-Earth

Street-View-Google-Earth

Chicago-Google-Earth-640x385

Etiketler: googleearthboyutlubirolarakdünyadahastreetsanalgoogle’ıngerçekmodellemişearth’unyenisürümdeedilmişgerçekçidahilolmasıtamamen
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım