iPhone’da Fiyat Karşılaştırma Cimri’den, Alışveriş GittiGidiyor’dan – Uygulamalar Artık App Store’da!

gittigidiyor-cimri-logoGeçtiğimiz günlerde açık artırma modelini bıraktığını açıklayan GittiGidiyor, iPhone arayüzünden sonra iPhone uygulamasını da yayına aldı. Grupla organik bağları bulunan fiyat karşılaştırma servisi Cimri’nin de iPhone uygulaması aynı şekilde AppStore’daki yerini aldı.

Basit ve kullanışlı bir arayüz ile sunulan Cimri uygulaması başlatıldığında direkt arama sayfasına yönlendiriliyorsunuz ve hızlı şekilde ürün aramasını gerçekleştirebiliyorsunuz. Arama sonucunda istediğiniz ürünü satan mağazalar ve fiyatları listeleniyor. Bu ekranda dilerseniz ürün tipi ya da markaya göre filtreleme yapabiliyorsunuz. Uygulamanın en son ayağında ise satıcının sayfasına ulaşıyorsunuz.

GittiGidiyor içerisindeki yüzlerce satıcı ve binlerce ürüne ulaşmak için en kolay yol olarak nitelendirebileceğimiz iPhone uygulamasında, hesap bilgilerinizi de yönetebiliyorsunuz. Sitedeki ürünleri uygulama içinden direkt olarak satın alabildiğiniz için ciddi bir kolaylık da sağlayan uygulamaya şimdi sahip olunca, önceden neden yoktu diye de düşünmeden edemedim.

Daha önce Finansbank, Şekerbank, THY, Biletix ve Bilyoner’in iPhone uygulamalarını hayata geçiren Pozitron tarafından geliştirilen uygulamalarda sitelerin mobile başarılı bir şekilde aktarıldığını söyleyebiliriz.

Eğer aktif bir iPhone kullanıcısıysanız ve dışarıda bir mağazadayken beğendiğiniz ürünün fiyat alternatiflerini online olarak öğrenmek istiyorsanız Cimri’nin iPhone uygulamasını kesinlikle tavsiye ederiz.

Aynı şekilde GittiGidiyor’dan düzenli olarak alışveriş yapan bir kullanıcıysanız iPhone’unuzda GittiGidiyor iPhone uygulamasının olmasından memnun olursunuz diye düşünüyorum.

EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım