Mekanist.net’in iPhone Uygulaması Yenilendi

mekanist-logoMekanist.net aldığı yatırımın ardından MekanistFırsat ile grup satın alma servisini açmıştı. Şirket son olarak iPhone uygulamasını yenilemiş.

Mekanist.net uygulaması 2.1 sürümü olarak bildirilse de eski uygulama güncellenerek, yeni uygulamaya yüklenemiyor. Yeni uygulamayı indirmek için App Store’da tekrar arama yapmak yeterli

Yeni Mekanist uygulamasında, bulunduğunuz yere en yakın mekanlar listeleniyor ve seçeceğiniz mekan hakkında adres, resim, yorum ve telefon numarası gibi birçok bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Bulunduğunuz noktadan mekana yol tarifi alabildiğiniz uygulamada, harita ekranından etrafınızdaki mekanları görmeniz de mümkün. Farklı semt ve şehirlerde arama yapmak ve kategorilere göre mekanlar listelenebiliyor.

Uygulamanın eski versiyonunu kullanan biri olarak yeni sürümün çok daha iyi ve hızlı olduğunu söyleyebilirim. Mekanist.net uygulamasında eskiden beri beklediğimiz check-in olma özelliğinin ise günün birinde servise entegre edilip edilmeyeceğini bilemiyoruz.

Fırsat tarafına yoğunlaşan Mekanist, aslında tüm yabancı servislerden çok daha önce check-in yaptırma yeteneğine sahipti ve elindeki mekan bilgileri yarışta kendisine büyük avantaj sağlayabilirdi. Tabi ki halen çok geç sayılmaz :)

Mekanist.net’in yenilenen iPhone uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Etiketler: mekanistyeniolarakçoknetiphonenet’inmekanuygulamasınıdahamekanlaruygulamasındabulunduğunuzuygulamasıeskiyapmakcheckaramabeklediğimizberi
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım