Mobil Cihazlarda Gözlüksüz 3 Boyutlu Görüntüler

3D-Mobile3D görüntüler televizyonlardan sonra mobil cihazlarda da yükselmeye devam ediyor. Son olarak EHCI‘nin üzerinde çalıştığı teknoloji sayesinde iPad 2′nin adı öne çıktı ama bu konuda HTC, RIM ve LG’nin resmi çalışmaları bulunuyor.

3D görüntü desteğinin yanısıra 3D kameraların da yavaş yavaş mobil cihazlara girmesi, yakın bir gelecekte 3 boyutlu görüntülere daha fazla iç içe olacağımızı açıkça gösteriyor. Bu anlamda 3D uygulamaların sunacağı deneyim de hayal gücümüzü zorluyor.

Şimdi elimizde olan örneklere bir göz atalım.

iPad 2′de 3D

iPad 2 ve iPhone 4′ün ön kamerasından faydalanan EHCI, yüz izleme özelliği sayesinde başarılı 3 boyutlu görüntülerle bizi başbaşa bırakıyor.

Playbook’ta 3D

RIM ise Aralık 2010′da satın aldığı teknoloji tabanlı arayüz geliştirme şirketi TAT ile Playbook için geliştirilen Scrapbook uygulamasıyla 3D tadı veriyor.

HTD EVO 3D

EVO 3D 3 boyutlu görüntü desteği ve 3D kamerası ile öne çıkan ilk akıllı telefonlardan biri.

LG Optimus 3D

Koreli üretici de televizyonlarında kullandığı teknoloji deneyimini mobil cihazalarına taşıyor.

Görsel Kaynak: Mobile 3D

Etiketler: mobilboyutluteknolojiipadgörüntüönerimbirsayesindeevoyavaşilegörüntülercihazlardasatınaldığıarayüzplaybooktatşirketi
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım