Lukapu: Fotoğraf Kitabınızı Online Tasarlayın ve Bastırın

lukapuBazen öyle bir an gelir ki, internet üzerinden ihtiyaç duyduğunuz bir servisi arar durursunuz ve bir türlü bulamazsınız. Kartvizit bastırmak, kendi tarzınıza uygun defter bastırmak, ya da biraz daha uç bir örnek olarak tweet’lerinizden kitap bastırmak gibi.

İşte tam böyle durumlar için paylaşmak istediğimiz yeni bir girişimden haberdar olduk. Lukapu isimli girişim kendi fotoğraf kitabınızı yani fotokitabınızı tasarlamanıza ve bastırmanıza olanak tanıyor. Doğum fotoğraflarından, düğün fotoğraflarından, seyahat fotoğraflarından ya da yapmış olduğunuz işlerinizin referans fotoğraflarından kendi kitabınızı kendi bilgisayarınızda tasarlayıp online olarak baskıya gönderebiliyorsunuz.

lukapu-1

Malesef Mac desteği olmayan sadece Windows işletim sistemlerinde çalışan Lukapu Designer isimli kolay bir uygulamayı bilgisayarınıza indirdikten sonra, bilgisayarınızdaki fotoğraflardan uygulamanın sağladığı sihirbazın da desteğiyle kitabınızı çok kısa sürede tasarlıyorsunuz. Sonrasında da önizlemesini yapıp Lukapu’ya gönderiyor ve basılıp size gönderilmesini bekliyorsunuz.

Başarılı bir tasarıma sahip Lukapu, aynı zamanda çok detaylı yardım dökümanlarını da siteye eklemiş. Ürün fiyatlarından, Lukapu Designer kullanımına kadar birçok konuda site üzerinden bilgi bulmak mümkün.

Lukapu web sitesinde yayınlanan demo videosunu aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Servisin kullanımı hakkında detaylı bilgi isterseniz, izeleyebilirsiniz.

Benim bu tür servisleri fazlasıyla sevdiğimi herhalde Görünüm Tasarım'ı uzun süredir takip eden okuyucularımız yakından biliyorlardır. Günlük hayatın koşuşturmacasında bazen yapmak isteyip yapamadığımız bu tür işleri, hızlıca online olarak halledebiliyor olmak bence bulunmaz nimet.

Zaten bu yüzden aslında yazıyı biraz da kendime not niteliğinde yazdım diyebilirim. Günün birinde ihtiyacım olursa, Görünüm Tasarım’dan bulmak en kolayı oluyor. Laughing


{/zj_fbcomment}
Etiketler: birlukapukitabınızıfotoğraflarındankendibastırmakonlineolarakbulmaktürgörünümisimlidesignerbilgibirazbazenfotoğrafüzerindençokdetaylı
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım