iPhone 5 Kasım Ayında Geliyor!

iPhone-5-225x216iPhone’un merakla beklenen yeni modeli iPhone 5′in piyasaya çıkış tarihi için sonunda net bir bilgi geldi. ShiftDeleteNet‘in paylaştığı bilgiye göre iPhone 5 Kasım ayında piyasaya çıkacak.

SDN’in Turkcell’de şirket içi paylaşılan bir eposta görüntüsüne dayanarak verdiği habere göre iPhone 5′in Kasım ayında piyasaya çıkacağı ve çalışanların yeni gelişmelerden haberdar edileceği paylaşılıyor.

Türkiye’de iPhone’un en önemli dağıtıcılarından olan Turkcell’in bu bilgiyi Apple’dan almış olması kuvvetle muhtemel olduğunu düşünürken, iPhone 5′in operatörlere test için gönderildiğine dair gelen haberler duruma netlik kazandırıyor.

ozel1312493865

Diğer yandan iPhone 5′in piyasaya sunmak için Apple’ın neden beklediği tam olarak bilinmiyor. iOS5 ve iCloud‘un tanıtılmasının ardından iCloud da geçtiğimiz günlerde hizmete alındı. iPhone 4 fiyatları düşmeye başladı ve rekor karlılıkla yoluna devam eden Apple’ın iPhone 5′te sunacağı özellikler de hemen hemen biliyor.

iPhone 5 yenilikleri arasında, iPod Touch gibi daha ince ve daha hafif bir tasarım, daha büyük ve iPod Nano’daki eğimli bir ekran(?),  iPad 2′deki çift çekirdekli A5 işlemci var. iOS 5′in de güncellemesi mümkün.

iPhone 5 teknoloji dünyasında nasıl bir etki yaratacağı herkesin merak ettiği bir konu. Apple Türkiye’nin iPhone 5′in Türkiye’ye gelmesi konusunda özel bir adım atmayacağı ise bizim merak ettiğimiz bir nokta.


{/zj_fbcomment}
Etiketler: iphonebir5′inpiyasayaiçinkasımayındagöremerakhemenyeniapple’ındahaiphone’ungibibiliyorözellikleryenilikleritasarımarasında
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım