Facebook Messenger kullanmak için artık Facebook hesabına gerek yok

facebook messengerFacebook ayrı bir ürün ve platform olarak konumlandırdığı Facebook Messenger‘la ilgili oldukça önemli bir güncelleme yayınladı. Facebook Messenger’ı kullanmak isteyen kişiler artık Facebook hesabına sahip olmak zorunda değiller. Özellik şimdilik sadece bazı pazarlarda uygulamaya kondu.

Bugün yapılan güncelleme ile birlikte kullanıcılar yalnızca ad, soyad, telefon numarası ve profil resmi bilgilerini girdikten sonra Facebook Messenger’ı kullanmaya başlayabilecekler, hatta e-posta adresi dahi girmelerine gerek yok. Facebook bu güncellemeyle Facebook kullanmayı bırakmış ya da hiç kullanmamış kişilerin iletişimlerini kolayca Messenger üzerinden yapmalarını istiyor. Uygulamanın web, akıllı telefonlar ve tabletlerde olması şirketin kullanıcılara kesintisiz bir iletişim için sunacağı en büyük kozu durumunda.

Facebook hesabı olmadan kayıt olduğunuz takdirde rehberde yer alan ve Facebook Messenger kullanan diğer kişilerle mesajlaşma yapılabiliyor. Geçen ay görüntülü konuşma ve mobil oyunları Facebook Messenger’a dahil eden şirketin mesajlaşma uygulaması mevcut olarak 700 milyon aylık aktif kullanıcıya sahip. Facebook Messenger’ın yeni üyelik modeli şu an için yalnızca ABD, Kanada, Peru ve Venezuela’da kullanılabiliyor.


TOP

Kıbrıs web Tasarım