Adobe, Photoshop Fix uygulamasını yayınladı

photoshop fix 460x253Adobe, iOS için geliştirdiği yeni fotoğraf düzenleme uygulaması Photoshop Fix‘i duyurdu, uygulama AppStore’daki yerini aldı. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanarak Adobe kullanıcılarını da şaşırtan uygulama bilindik Photoshop teknolojisiyle çalışıyor.

Adobe Photoshop Fix, masaüstündeki klasik Photoshop özelliklerinin bir kısmını aynen almış. Ancak elbette masaüstündeki profesyonel deneyimi yaşatmaktan doğal olarak çok uzak. Yine de “Liquify” gibi şekil verme ve “Healing” gibi görünmesini istemediğiniz alanların silinmesi için kullanabileceğiniz araçlar Photoshop Fix uygulamasına eklenmiş.

Adobe, Photoshop Mix uygulamasını da mobil kullanım için derlemiş ve bu uygulamayı ücretsiz sunmasıyla da geniş kitlelere ulaşma amacı taşıdığı belli. 89 MB boyutundaki uygulama, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Japonca dillerinde destek sunuyor. AppStore’a sadece birkaç gün önce eklenmesine rağmen çıkar çıkmaz aldığı yüksek puanlama ile dikkat çekiyor.

Şimdilik sadece iOS versiyonu bulunan Photoshop Fix hem iPhone hem de iPad uyumlu olarak geliyor. Bununla birlikte kişisel görüşüm, uygulamanın en çok iPad Pro’ya yakışacağını tahmin etmemiz de güç değil. Photoshop Fix’i ve yeteneklerini hemen aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.


TOP

Kıbrıs web Tasarım