Draw Something 50 günde 50M indirilmeye ulaştı

DrawSomething-cm22Zynga büyük yatırımının meyvesini çok geçmeden alacak gibi görüyor. Draw Something’in yaratıcısı OMGPOP’u rekor bir rakamla satın alan Zynga, yayınladığı bir basın bülteni ile popüler mobil oyunun toplam 50 milyondan fazla indirildiğini resmen duyurdu.

Yayınlandığı günden bu yana yaklaşık 50 gün geçen Draw Something, ilk 5 haftasında toplam 20 milyon kez indirilmişti. Normal şartlarda bu süreden sonra indirme oranlarının düşmesi beklenirken, Draw Something için süreç biraz daha farklı gelişti ve sonraki yaklaşık 4 haftalık dönemde oyun 30 milyon kez daha indirildi.

Bu rakamlar ışığında Draw Something resmen tüm zamanların en hızlı büyüyen orijinal mobil oyunu olarak da tarihe geçmiş oldu.

Şubat ayında yayınlandığında gün saniyede 3 çizim yapılan Draw Something’de şu anda saniyede 3000’in üzerinde çizim yapılıyor. Toplamda ise üretilmiş olan çizimler 6 milyarı aşmış durumda.

Zynga, OMGPOP satın almasının faydalarını daha ilk günden görmeye başlamıştı. Sizlere daha önce de aktardığımız gibi satın almanın ardından Zynga’nın hisseleri yükselmeye başlamış ve trafiği de kayda değer oranda artmıştı.


{/zj_fbcomment}
Tags: drawdahazyngasatınbirkezresmenilkmobilsaniyedetoplamçizimmilyongünyaklaşıkgibigündenyapılanüzerinde3000’in
TOP

Kıbrıs web Tasarım