Eğlence ve Spor

128112_15_09_43Yamaç Parasütü (Paragliding) : Kuzey Kibris'ta yapabileceginiz sporlar arasinda yamaç parasütüde vardir, adrenalin severler bu sporu yilin belli dönemlerinde yamaç parasütü yapip ayni zamanda manzara fotograflarida çekebilrsiniz.

Karting (Go-Cart) : Mini yaris arabalari ile yaris yapabileceginiz birkaç tane yer var, farkli uzunluklarda çesitli pistlere sahip olan bu yerlerde yine kendi kurdugunuz gruplarla yaris yapabilirsiniz.

Ayrica her yil düzenlenen karting sampiyonalarina da katilabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bize e-mail gönderebilirsiniz. ZET

Yürüyüs Yollari (Trekking) : Düzenli olarak yapilan doga yürüyüslerine katilabilir ve yemyesil dogasiyla Besparmak daglarinin eteklerini ve Kibris'a özgü Orkideleri kesfedebilirsiniz.

Deniz Alti Dalisi (Scuba Diving) : Derinliklerdeki mavilikte, ilik suyun içinde çesit çesit balik, karides ve bazende deniz kaplumbagalariyla karsilasacaksiniz. Daha da ötesi ahtapot, murana, rengarenk süngerler ve mercanlarin yasami kadar antik çaglarin hazinelerinide kesfetme sansina sahip olacaksiniz.

Boya Savasi (Paintball) : Paintball tutkunlarinin yeni mekani Kuzey Kibris'ta dogayla içiçe boya savasi yapabiliriniz. Kendi gruplarinizi olusturup yapabileceginiz bu spora gün geçtikçe ilgi artiyor. Degisik senaryolar kurularak oynanabilen oyunda, oyuncular üstlerinin boyanmamasi için özel kiyafetler giyiyor, yüzlerini boya toplarindan korumak için ise maske takiyorlar. ideal sayi üçer kisilik gruplardan 6 kisi. Özelikle gençlerin, biraz da Counter Strike benzeri oyunlarin etkisiyle, paintball'a çok ilgi giderek artiyor. Daha fazla bilgi için bize e-mail gönderebilirsiniz.

Su Kayagi (Sky Board) : Motorlu deniz sporlarina geldigimiz zaman sizlere yapabileceginiz 3 ayri seçenek sunabiliriz, kolayca yapabileceginiz muz; 6 kisiye kadar binebileceginiz muz esklindei plastik bot bir sürat teknesi tarafindan çekiliyor. Digeri su kayagi bunun için özel can yeleginizi giyiyorsunuz ve kayaklari takip sürat teknesiyle deniz seviyesine çikiyorsunuz. Digerleri ise Uçan Bot ve Jet-Ski motorlarida mevcut.

Binicilik(Riding) : Tunaç Atli Spor Kulübü Karaoglanoglu-Girne'de faaliyetlerini sürdüren Tunaç Atli Spor Klübü, 42 adet at ile yerli ve yabanci kisilere, sertifikali binicilik kurslari (padok) vermekte, ata binmeyi, atla geziye çikmayi, yüksek engel atlamayi (kangur) ögretmekte, rehberli gezi ve piknik düzenlemektedir. Bu hizmetler süresinde kasket takilmasi zorunludur.

Tags: içinyapabileceginizdenizdahamailbilgifazlagönderebilirsinizbizeyaris392boyatelkartingpaintballkibrisyamaçsporkadarbinicilik
TOP

Kıbrıs web Tasarım