Dergilik: Turkcell’den iPad İçin Dergi Uygulaması

turkcell-dergilikYeni nesil yayıncılığında geleceğine ışık tutan tablet cihazlar yaygınlaştıkça, bu alanda sunulan ürün ve hizmetler de çeşitlenmeye devam ediyor. Turkcell’in henüz App Store’a girmiş olan hatta arama sonuçlarında bile daha yer almayan uygulaması Turkcell Dergilik işte bu noktada sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Yaklaşık 1 ay önce paylaştığımız DijiMecmua’nın iPad uygulaması gibi Turkcell Dergilik de sektörün önde gelen dergilerini iPad ile mobile taşıdı. Girişte de belirttiğim gibi şu anda App Store’da yer alan ancak arama sonuçlarında bile çıkmayan uygulamayı sizler için denedik.

Detaylara geçmeden önce uygulamayı direkt olarak bu linkten indirebileceğinizi paylaşmış olalım.

dergilik3

Hemen belirteyim, Turkcell Dergilik konusundaki ilk izlenimim oldukça iyi. Henüz ücretli dergi barındırmayan uygulama Tempo, All, digitalage, Chip gibi önemli yayınların bazı sayılarını ücretsiz olarak sunuyor. Önümüzdeki günlerde dergilerin yeni sayılarını ücretli olarak da sunacağını tahmin ettiğim Turkcell Dergilik’in son derece başarılı arayüzleri ve kolay bir kullanım şekli var.

Eğer iPad’de daha önce bu tür uygulamalar kullandıysanız ve iPad’den dergi okumaktan keyif alanlardansanız Turkcell Dergilik uygulamasının da beklentilerinizi karşılayacağını söyleyebilirim. Elbette uygulama içinde henüz yeterli sayıda dergi bulunmuyor, ancak önümüzdeki dönemlerde bu sayı artacaktır diye tahmin ediyorum.

Elbette bir de şöyle bir konu var; Umuyorum ki, önümüzdeki dönemlerde Turkcell Dergilik’te klasik operatör kurgusunda ilginç iş modelleri uygulanmaz ve gönül rahatlığıyla Turkcell’in başarılı bir proje hayat geçirdiğini tescilleyebiliriz.

iPad için geliştirilen Turkcell Dergilik uygulamasının ilginizi çekeceğini düşündüğümüz çeşitli ekran görüntülerini aşağıda paylaşıyoruz.

Etiketler: turkcelldergilikbirdergiipadönümüzdekiolarakgibiyeniöncehenüzuygulamasıiçinvarancakelbetteapparamasonuçlarındayer
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım