BizeKacaOlur.com ve Bebelog.net: Bebekli Ailelere Özel Fırsatlar

Bize-Kaca-Olur-Bebelog-225x133Kadınların alışveriş merakı ve bebeklerin ihtiyaçları e-ticarete yansıyor ve bu alanda yeni girişim haberleri almaya devam ediyoruz. Bizekacaolur.com bu alanda fırsatlar sunarken, Bebelog.net de özel içeriklerle ailelere destek olmaya hazırlanıyor.

Bir ay önce hizmete girdiğini öğrendiğimiz Bize Kaça Olur, bebekli ailelerin ihtiyaçlarını indirimli fiyatlarla karşılamak istiyor. Hamile kadınlara ve bebeklerin ilk yaşına yönelik ürünleri 2-5 gün süreli fırsatlarla sunuyor. Bu alanda Limangokids, Paramini ve Unnado gibi rakiplerden pazar payı almaya çalışacak olan Bize Kaça Olur, hayatımızın en hızlı tüketim dönemine odaklanarak kendini farklılaştırıyor.

Bizekacaolur.com_-640x347

Kamil Kılıç ve Merve Kılıç tarafından hayat geçirilen girişim, Birfikrinmivar’da da yarışma finalistlerinden biri olmayı başarmış. Yakında tekstil ürünlerinde de haftalık ürün satışına başlanacakmış.

Bize Kaça Olur’un pazar payı sunacağı fırsatlar ve pazarlama faaliyetlerine önem vermesine paralel olarak değişicektir. Ancak Bebelog.com bu noktada Bize Kaça Olur’un yardımına yetişiyor. Yine hamile ve bebeği olan anne ve babaları hedefleyen Bebelog, DVD olarak satın alınabilen kişisel bebek günlüğü özelliği ile dikkat çekiyor. Görsel ve yazılı içerikler de ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Bebelog.com_-640x422

Kamil Kılıç, Türkiye’de her yıl 1.5 milyon bebeğin dünyaya geldiğini ve bu bebeklerin yaklaşık %20′sinin ebeveynlerinin internete girdiğini söylüyor. Dolayısıyla aileleri ile birlikte 3.5 milyonluk bir kitleye çok farklı hizmetler verebileceklerini söylüyor. Şu anda 400′e yakın bebeğin kayıtlı olduğu Bebelog, 1000 üye kazanmış ve bu sayının hızla artması mümkün.

Bize Kaça Olur ve Bebelog‘un yakın zamanda paralel bir büyüme göstereceği tahmin ediyoruz ve sektöre renk getirmesini umuyoruz.

Etiketler: kaçabizebebelogbirkılıçbebeklerinalandaailelerefırsatlarolurpazargirdiğinipayıhamilebizekacaolurbebeğinsöylüyoryakınileolarak
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım