Günde 150.000 iPhone 5 Üretiliyor

iphone-5-temsiliYılsonuna gelmeden önce milyonlarca kişi yeni iPhone’larına kavuşmuş olabilir. Tayvanlı haber sitesi Digitimes’ın bildirdiğine göre Apple’ın çalıştığı en büyük üreticilerinden biri olan Çinli Foxconn, iPhone 5 üretimini günde 150 bine çıkartmış durumda.

iPhone 5 için dokunmatik ekran üreten TPK Holding, güçlendirilmiş cam üreticisi G-Tech Optoelectronics ve cihazın pillerini üreten Simplo ile Dynapack firmaları da üretim hızlarını en üst seviyeye çıkartmış durumdalar. Foxconn dışında Apple’ın önemli üreticilerinden biri olan Pegatron’un aldığı iPhone 5 siparişlerinin yaklaşık %15′ini de hazırladığı gelen bilgiler arasında.

Tüm bu bilgilere göre Eylül sonuna kadar Apple’ın elinde 5-6 milyon adet arası iPhone 5 olacağı ve Ekim ortasında satışlara başlanabileceği tahmin ediliyor.

Apple bir yandan iPhone 5 üretimleri ile ilgilenirken diğer yandan en büyük dertlerinden biri olan cihazların dışarı sızmasını önlemeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde iPhone 5′in kendisine ait olmasa da, iPhone 5 ile çekildiği iddia edilen bir fotoğraf internete düştü. Cihazın yeni 8 MP kamerası ile çekildiği iddia edilen fotoğrafın gerçekten iPhone 5 ile kaydedildiği kesin olmasa da, bu bile teknoloji çılgınları heyecanlandırmaya yetti. Hatta TechCrunch’ın yayınladığı bir haberde fotoğrafı Photoshop ile büyüten bir Apple hayranı fotoğrafın çekildiği tabağın üzerindeki yansımadan iPhone 5′i görmenin mümkün olduğu bile iddia ediyordu.

Şaşı Bak Şaşır: Fotoğrafın üzerine tıklayarak büyük halini açabilir ve söz konusu tabaktan yansıma konusuna yakından bakmayı deneyebilirsiniz.

Açıkçası ben tabağın üzerindeki yansımada iPhone 5′i göremedim. Çekilen fotoğrafın iPhone 5 tarafından kaydedildiği de fazlasıyla tartışmaya açık bir konu. Ama kesin olan bir tek şey var o da iPhone 5′in piyasaya çıkmasına artık sayılı gün kaldığı…

Etiketler: iphonebirileolanfotoğrafınapple’ınbüyükbiriiddiaçekildiği5′ifoxconnedilençıkartmıştabağın5′inbilecihazınüretenkesin
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım