Splashup.com ile Fotoğraflarınızı Online Olarak Düzenleyin

splashup-logoEn basit yolla anlatmak gerekirse, örneğin çok acil bir fotoğraf düzenlemeniz gerekiyor ve kullandığınız bilgisayarda phtoshop vb. ileri seviye resim düzenleme programı mevcut değil, işte tam bu sırada internet üzerinden tüm düzenlemeleri yapabileceğiniz www.splashup.com/splashup sitesi yardımınıza yetişiyor.

Splashup, oldukça kullanımı kolay arayüzü ile dikkat çekiyor ve flash tabanlı bir altyapıyı kullanıyor.

Üyesi olduğunuz Internet sitelerindeki ya da bilgisayarınızdaki fotoğraflarınızı online olarak buradan düzenleyebilmeniz mümkün.

Online resim düzenleme siteleri arasında önemli bir yere sahip olan Splashup ile Facebook, Flickr, Picasa, SmugMug, Photobucket gibi web sitelerinde olan fotoğraflarınızı her yerden kolayca düzenleyebilirsiniz.

Bilgisayarınıza ekstra bir yazılım kurmadan, cep telefonunuz ya da dijital fotoğraf makineniz ile çekmiş olduğunuz fotoğrafları Internet'in bulunduğu tüm ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

splashup


{/zj_fbcomment}
Etiketler: splashupbirileinternetonlinefotoğraflarınızıresimfotoğrafolduğunuzolantümdüzenlemeolarakönemliarasındayeresiteleribulunduğufacebookfotoğrafları
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım