Kanada'da 100 Gbps İnternet Denendi

fiber-optikShaw ve Alcatel-Lucent firmaları, yaptıkları işbirliğiyle Kanada'da 100Gbps (saniyede 100,000 Megabit) şehirlerarası fiber optik İnternet ağı kurdu. Calgary ve Edmonton arasında başarıyla denenen bağlantı doğrultusunda 133 milyon eş zamanlı sesli görüşme yapılabiliyor, saniyede 44 Blu-ray diske eşdeğer veri aktarımı gerçekleştirilebiliyor.

 Aktarılan değerler henüz bireysel kullanım için hayal olsa da, teknolojinin bu denli geliştiğini görmek son derece sevindirici. Umarız 'Gigabit İnternet' bir gün evlerimizi de ziyaret eder.


{/zj_fbcomment}
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web kktc tasarım sitesi internet reklam seo dizayn web tasarım yazılım logo google profesyonel arama motoru optimizasyonu firma web sitesi e-ticaret sayfa şirketi

Kıbrıs web Tasarım