Yandex.Haritalar iPhone Uygulaması App Store’da

yandex-haritalar-logo-225x197Yandex ekibi ilk tanıtım toplantısındaher ne kadar piyasaya agresif bir giriş yapmayacaklarını belirtse de, son haftalarda hemen hemen tüm büyük haber siteleri başta olmak üzere farklı portallarda çeşitli formatlarda Yandex reklamlarını görmek mümkün.

Panorama ile İstanbul ve Ankara’nın sokaklarında dolaşan şirket, daha sonrasında yayına aldıkları Trafik Durumu özelliğiyle pek çok kullanıcının ilgisini çekmişti.

Sosyal ağlarda da adını mutlaka günde bir kere duyduğumuz Yandex, bugün Yandex.Maps iPhone uygulamasını Türkiye’yi dahil etmiş. App Store’dan indirebileceğiniz iPhone uygulamasıyla canlı trafik bilgisini İstanbul için neredeyse sokak sokak telefonunuza taşıyor .

Yandex Haritalar olarak adlandırılsa da aslında Panorama ve Traffic servisleri uygulama içinde yer alıyor.

Kısa bir süre kullanma şansı bulduğum uygulama çok hızlı çalışıyor ve kullanışlı bir arayüz sunuyor. Panorama özelliğine nasıl geçileceğini ilk başta bulamadığım uygulamada harita üzerinde bir yere birkaç saniye dokunmanız ile açılan menüden “Panoramaları göster”e tıklamanız yeterli.

Sürerken sekmesiyle geçtiğiniz trafik özelliğiyle yol durumunu anında görebiliyorsunuz. Yol durumunu neredeyse sokak sokak gösteren Yandex.Haritalar’ın iPhone uygulamasının birçokları için vazgeçilmez olacağını tahmin ediyorum.

Yandex, Türkiye pazarında kendine bir yer yaratmak için sunduğu yerel servislere güveniyor. Şimdiden kendine bir hayran kitlesi oluşturan Yandex, servisleri dışında arama motorundan ne kadarlık bir pay alabildi henüz bilemiyoruz. Ancak bir süre sonra bu konuda da bir açıklama olacağını sanıyoruz.

Yandex.Maps, iPhone uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


{/zj_fbcomment}
Etiketler: yandexbiriphonesokakpanoramatrafikiçinyololacağınımapsuygulamasınıhemenneredeysekendinebaştaistanbulözelliğiylesüreileapp
EN ÜST SAYFA
kıbrıs web tasarım kktc sitesi reklam internet seo dizayn web tasarım logo yazılım google arama motoru optimizasyonu profesyonel firma e-ticaret sayfa şirketi web sitesi

Kıbrıs web Tasarım